• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Letní tiramisu
Napište svůj komentář k receptu

Letní tiramisu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Letní tiramisu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      balíček cukrářské piškoty cukrářské
    • jahody čerstvé
    • pomerančová šťáva
    • 4
      ks vejce nejlépe domácí
    • 150
      g cukr
    • 250
      g mascarpone italat - velmi čerstvý

Postup přípravy receptu

1
Ušleháme žloutky s cukrem na pěnu, přidáme mascarpone a do vzniklého krému přidáme lehce našlehaný sníh z bílků. Půlku množství jahod rozmixuje a přidáme do pomerančové šťávy. Do skleněné mísy velikosti pekáčku naskládáme piškoty a polejeme tímto mixem, aby piškoty nasály a trochu změkly. Na tuto vrstvu přidáme asi 1-2 cm krému a na krém jahody nakrájené na plátky. Pak znovu vrstvu piškotů namočených v mixu atd. Poslední vrstva je krém a jahody.
2
Ve skleněné míse to vypadá atraktivně. Doporučujeme ničím nic nenahrazovat, i když je to kalorická bomba a Buon appetito.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu

Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu

Letní salát s nivou

Letní salát s nivou

Letní zeleninový salát a bylinkami

Letní zeleninový salát a bylinkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • klm | 9. 2. 2011 20:27

    co to je Mas carpone?? O:-)

  • Anna E | 13. 6. 2005 09:21

    Dejedna se ani tak o cerstvost jako co ta slepice zbasti.V tom je potom ta kvalita a chut toho vejce.Bohuzel ta slepice to prenasi do vejce i kdyz kontroly jsou dost peclive i co se tyce te delce spotreby.Diky

  • Di | 13. 6. 2005 08:32

    Často se na těchto stránkách setkávám s názorem, že domácí vajíčka jsou co se týče salmonely v pořádku. Domnívám se, že to je hluboký omyl. Ve velkoobchodě by měla být pod kontrolou, ale co doma? Já taky dělám tiramisu s vajíčky, a to vždy alespoň den, dva před spotřebou. Při přípravě trochu krému ochutnám. Možná je to naivní také, ale myslím si, že pokud by vajíčka nebyla v pořádku, projevilo by se to na mě brzy.

  • Anna Evans | 13. 6. 2005 05:44

    Nevim jak by to vypadalo s tou smetanou protoze tady cerstvou smetanu kvuli teplotam ani nekoupis a co se tyka tech vajec tak ja mam 5 slepic a holky se snazi:-)

  • Barbara | 12. 6. 2005 20:27

    Něco podobného dělám v létě také, nicméně bez vajec a s jogurtem. Piškoty zakapávám pomerančovým likérem a karamelem, pak na to dám nakrájené jahody. Navrch se dá posypat pistáciemi, vypadá to moc pěkně.

  • Jindriska | 11. 6. 2005 16:06

    Zni to mnamozne,i kdyz nez Tiramisu mi to pripomina klasicke piskoty polevane smetanou a prokladane jahodama.A co ta syrova vejce?Neni to trosku risk ted v lete?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Syrové Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Cukrářské piškoty Jahody Mascarpone Pomerančová šťáva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka na červeném víně

Kuřecí prsíčka na červeném víně

Beránek ořechový

Beránek ořechový

Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou

Divoká sekaná

Divoká sekaná

Zapečená hlíva s nivou

Zapečená hlíva s nivou

2x křenová omáčka se smetanou

2x křenová omáčka se smetanou

Bruselské hovězí - minutka

Bruselské hovězí - minutka

Křehké škvarkové pracny

Křehké škvarkové pracny

chili-medové paličky

chili-medové paličky

Doporučujeme

30 minut
Palačinky se sýrem a špenátem

Palačinky se sýrem a špenátem

45 minut
Linecké cukroví krok za krokem

Linecké cukroví krok za krokem

45 minut
Crinkles

Crinkles

55 minut
Pracny

Pracny

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

28
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
19
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
15
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky, díky kterým to půjde mnohem lépe
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky,…
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte se ho podle video návodu
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte…
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete mít hotové do 30 minut
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete…
Masarykovo cukroví: Upečte si jednoduchá ořechová kolečka, která miloval náš první prezident
Masarykovo cukroví: Upečte si jednoduchá ořechová…
Perníkové chaloupky jako z Hollywoodu: Poznáte, z kterých filmů jsou?
Perníkové chaloupky jako z Hollywoodu: Poznáte, z…
AHA.cz Rozvod století: První vyjádření Karlose Vémoly ke krachu manželství s Lelou

Rozvod století: První vyjádření Karlose Vémoly ke krachu manželství s Lelou

Mimibazar Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Dáma.cz Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Blesk pro ženy Slavnostní oblečení podle stylistky: Co skryje větší boky a čemu se vyhnout s velkým poprsím?

Slavnostní oblečení podle stylistky: Co skryje větší boky a čemu se vyhnout s velkým poprsím?

Ženy.cz Nesnáším hrocení Vánoc! Řekněme dost předvánočnímu peklu

Nesnáším hrocení Vánoc! Řekněme dost předvánočnímu peklu

Blesk.cz Charita na Hradě: Abbasová s panem Božským, vyprsená Duchková a 'luxusní' Mynářová!

Charita na Hradě: Abbasová s panem Božským, vyprsená Duchková a 'luxusní' Mynářová!

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy 5 znamení, která potká do konce roku finanční překvapení: Kdo se může těšit na bonus a kdo bude počítat každou korunu?

5 znamení, která potká do konce roku finanční překvapení: Kdo se může těšit na bonus a kdo bude počítat každou korunu?

  • Recepty.cz
  • Letní tiramisu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact