Kuřecí steak s fazolkovo-slaninovou čepičkou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Lfever

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí řízečky jemně naklepeme, osolíme, opepříme a dle chutí přidáme koření. Fazolky chvilku povaříme v osolené vodě. Do kastrůlku dáme trochu oleje a chvilku opékáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu. Přidáme k ní fazolky a chvíli povaříme. Můžeme i přisolit. Rozpálíme olej na pánvi a maso z obou stran osmažíme.
2
Hotové masíčko naskládáme do pekáčku, pokryjeme směsí z fazolek a slaniny a posypeme nastrouhaným sýrem a dáme na chvíli zapéct do trouby, než se sýr rozpustí.
3
Jako příloha se hodí opečené brambory nebo hranolky.

Komentáře k receptu

  • Lucie Krejčí
    Lucie Krejčí |

    4. 11. 2007 14:01

    Uvařeno,do posledního kousku snězeno...dostala jsem obrovskou pochvalu,kterou posílám teď já vám. Výborné a dávám za 1.

  • Lucie Krejčí
    Lucie Krejčí |

    4. 11. 2007 09:03

    Tak dnes jdu na to,doufám,že si moji pánové pochutnají :-))

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    21. 10. 2007 14:47

    V sobotu vyzkoušeno, velká spokojenost. Udělala jsem k němu rajčatový salát. Díky za recept.

Abecední seznam: