• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka zapečená s instantní polévkou
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí prsíčka zapečená s instantní polévkou

autor: papitka
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí prsíčka zapečená s instantní polévkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso prsa
    • polévka instantní (Česneková, brokolicová, žampionová)
    • šlehačka
    • sýr

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsíčka zlehka naklepeme rukou, jemně osolíme, dáme do zapékací mísy, instantní polévku smícháme se šlehačkou, zalijeme prsíčka a dáme do druhého dne odležet. Před zapečením posypeme sýrem dáme do trouby na 200 stupňů a zapékáme cca 35 minut.
2
Podáváme s opečeným bramborem, nebo s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Kuřecí prsíčka podle Míry s neobvyklou přílohou

Kuřecí prsíčka podle Míry s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zora Manasová | 27. 7. 2010 13:58

    Nových vlastníkov si vybrali pôvodní vlastníci, ale určite si ich prácu predstavovali ináč. Ale asi platí to známe "keď ptáčka lapajú, pekne mu spievajú". Tiež chodím už viac na Toprecepty a Mimibazary a zopár ďalších. Je to škoda, lebo za Kovárových som sem chodila veľmi rada. P.S. Stačí si len pozrieť Menu dne - v poslednej dobe sa podľa neho vôbec nedá variť.

  • H. Hospodyňka | 27. 7. 2010 10:09

    O tom, že to tu upadá se občas píše delší dobu a stejně se nic nezměnilo. Noví vlastníci jsou ti, které si vybrali původní vlastníci, je to tak? Každopádně mám dojem, že ty negativní komentáře, odsudky, napomínání apod. spíš odrazují a nikoho nemotivují sem častěji chodit a jak vidno - směrem k vlastníkům - ani něco měnit k lepšímu. Konkurence - Top recepty je už o několik pater výše než Recepty.cz. Nedivím se, tam je plno fotek, sem můžete k jednomu receptu přidat jednu prťavou fotku. Tam jsou vlastníci - administrátoři velice vstřícní k uživatelům a uživatelé jsou tudíž většinou velice vstřícní sami k sobě. Zde je to pravý opak. Vlastníci o provoz nemají zájem a díky stáletrvajícímu stavu, který zavedl ještě pan Kovář, (oddělená, špatně přístupná a nevhodně členěná diskuse) tu už dááávno není takový ten společný duch a příjemná atmosféra.

  • Ladia - | 27. 7. 2010 08:44

    To že někoho upozorním na chybu nebo překlep, přece není negativní komentář. Nikdo nejsme neomylní. A pokud budou v názvech a receptech překlepy a chyby nepomůže ani sebelepší vyhledávání...

  • Zdena z JM | 27. 7. 2010 06:25

    Tady jde o to,že instantní polévka celý pokrm výborně ochutí,protože je tam kromě třeba česneku nebo brokolice i koření a nějaké to nezdravé ochucovadlo.Samozřejmě,když dáte česnek nebo brokolici,tak to taky asi nebude špatné,ale úplně jiný recept a ochutit to budete muset při nejmenším solí.Já tady mám taky jeden recept s instantní polévkou a je výborný.Jednou za čas,proč ne.

  • Zora Manasová | 26. 7. 2010 23:09

    Súhlasím s Ladiou, aj s Daniellou. Ide to tu dole vodou, tento recept to len potvrdzuje.

  • Daniella O. | 26. 7. 2010 21:12

    Jeste bych si dovolila oponovat, ze tento recept neni ani rychly, kdyz se nechava den odlezet a zdrava eccccka ????, to jsem zatim take jeste nevidela, take nic podle meho gusta, s tim souhlasim. Je to jako z kucharky Chytre napady.....Z reklamy!!!! Co cerstve suroviny???

  • Daniella O. | 26. 7. 2010 21:02

    Pani H. Hospodynko, je skoda, ze sem nechodite casteji, protoze jinak by jste sama videla a mohla posoudit, jak to zde upada. Chapu pani Ladu, ze obcas napise negativni komentar k praci soucastnych vlastniku, tyto stranky jsou prece jeji dite a verim, ze se nemuze divat na to, jak to zde upada. Jinak jsem od ni na dobre recepty zaznamenala i mnoho pozitivnich komentaru. O kvalite preci svedsi i ztrata zakazniku, jako jste Vy, nehazejte jeste flintu do zita a chodte casteji :))))) Treba se nam podari vratit ke staremu dobremu standartu...?????

  • H. Hospodyňka | 26. 7. 2010 15:54

    Možná proto, paní Lado, že to je velice rychlé. INSTATNÍ vidím napsané jenom správně... Asi už se to opravilo. Recept taky není podle mého gusta, ale ať si každý udělá názor sám, ne? Už sem moc nechodím, ale zdá se mi, že když si tu čtu nějaké komentáře, pokud jsou od Vás, paní Lado, tak pouze negativní. Nebo se mi to jenom zdá?

  • Ladia - | 26. 7. 2010 14:01

    INSTANTNÍ ani jednou není napsáno správně... Jinak moc nechápu, proč instantní polévku, proč nepoužít rovnou česnek, brokolici nebo žampiony...

  • lenka galvasová | 25. 7. 2010 17:16

    Instatní polévkou se myslí klasická polévka v sáčku,anebo instatní polévka do hrnku?Děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kuřecí maso Polévka instantní Šlehačka Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Slepičí polévka s nudlemi

Slepičí polévka s nudlemi

Pečená zelenina

Pečená zelenina

Pizza – Langoše

Pizza – Langoše

Smažený sýr bez smažení

Smažený sýr bez smažení

Sněhové rohlíčky s krémem

Sněhové rohlíčky s krémem

Brokolicové těstoviny

Brokolicové těstoviny

Bramborové noky s houbovou omáčkou

Bramborové noky s houbovou omáčkou

Krachle z listového těsta

Krachle z listového těsta

Pórková polévka se žampiony

Pórková polévka se žampiony

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

22
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
20
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
19
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
14
Bublanina s ostružinami
Bublanina s ostružinami

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Němčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Hezuckého (†55) kamarád popsal boj o Patrikův život: Jiskřička naděje zhasla po 3 dnech! Přitom už měli plán

Hezuckého (†55) kamarád popsal boj o Patrikův život: Jiskřička naděje zhasla po 3 dnech! Přitom už měli plán

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka zapečená s instantní polévkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact