• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsa Cantate Napolitano
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí prsa Cantate Napolitano

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí prsa Cantate Napolitano
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 600
      g kuřecí maso prsa
    • 1
      ks jablka
    • 1
      ks cibule
    • sardinky v oleji
    • citronová šťáva z 1/2 ks
    • 0,25
      ks hořká čokoláda
    • sojová omáčka
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • 1
      lžička chilli
    • kmín a oregáno
    • sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí maso nakrájené na nudličky osolíme a osmahneme s nakrájenou cibulí na oleji. Pak přidáme chilli, kmín, sojovou omáčku, rajský protlak a oregano a ještě osmahneme, asi 5 minut. Nakonec přidáme jablko nakrájené na měsíčky a sardinky (bez oleje), mírně podlijeme a necháme povařit asi 30 min., až se chutě spojí. Nakonec necháme rozpustit hořkou čokoládu a dochutíme citronovou šťávou.
2
Výsledek je překvapivý, ale vyjímečně chutný!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsa s bylinkovou mozzarellou

Kuřecí prsa s bylinkovou mozzarellou

YESenická kuřecí prsa

YESenická kuřecí prsa

Kuřecí prsa na majolce

Kuřecí prsa na majolce

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petule B. | 23. 2. 2009 00:47

    Prosím Vás, zkoušel tady toto někdo (kromě Margarity, které chutnalo)? Vím o tomto receptu už dlouho, ale ještě jsem nenašla odvahu. Nicméně jsme se s kamarádkou dohodly, že to zkusíme, tak je pátrám zda by měl někdo ještě připomínku, či varování :o))))

  • Margarita | 9. 3. 2008 23:30

    No ja mam pro strach udelano, tak jsem to dnes vyzkousela. Chut je zvlastni a zajimava. Kdo je konzervativni, asi nadsen nebude, ale nam moc chutnalo, protoze my mame radi nove a exoticke chute. Jen jsem pridala vic chilli a melo to ty spravne grady a riz!

  • Lubor | 3. 3. 2008 20:07

    Fuj tajbl! Upřímě!

  • Kuchařka on-line | 3. 3. 2008 20:01

    Prosím, než vložíte komentář čtěte text pod formulářem "Přidání nového komentáře k receptu": Komentáře prosím přidávejte až po vyzkoušení receptu. Ostatní uživatele opravdu nezajímá, že dané jídlo vám obecně nechutná... Děkuji.

  • Katka | 3. 3. 2008 19:59

    No to si vážně neumím představit!! Už jenom kuře s čokoládou, citronovou šťávou a sardinkami zní děsivě. Název je hezký, ale to je asi všechno...

  • Olga | 3. 3. 2008 19:46

    Toto asi nikdy skúšať nebudem, škoda surovín, ale každému chutí niečo iné. Unás doma by ma s tým moc nepochválili.

  • Ivana Přikrylová | 3. 3. 2008 15:30

    Zoro, toto určitě zkoušet nebudu.

  • Zora Manasová | 1. 3. 2008 14:30

    Ivano, najpr vyskúšajte a až potom kritizujte.

  • Jedem.chlastat | 1. 3. 2008 08:38

    Já bych to zapil pivem se sirupem,do kterého bych si nastrouhal kedlubnu.

  • Ivana Přikrylová | 29. 2. 2008 19:09

    Taky ráda experimentuji, ale v tomto případě by to pro mě byly znehodnocené suroviny. Kuřecí prsa v kombinaci se sardinkama a čokoládou musí být fakt "chuťovka" . Trochu mi to připomíná Čapkovu pohádku "Jak pejsek s kočičkou dělali dort" , no ale proti gustu ...

  • Jozef T. | 28. 2. 2008 23:05

    Aj ked láska ide cez zalúdok, dúfam, ze názov receptu nemá nic spolocného s komunistom Giorgio(m) Napolitano(m). Inác hrozí obyvatelstvu prinajmensom poriadna hnacka...

  • Venuse- | 28. 2. 2008 22:46

    Nejlépe podávat s čerstvým pečivem, vhodné jsou i těstoviny. Kdo si potrpí na klasickou přílohu -hranolky, nic jimi nezkazí. Zapíjet rozhodně bílým vínem.

  • Klára Keselyova | 28. 2. 2008 19:22

    Dobre by bolo vedieť, čím sa to podáva a zapíja.

  • Andra | 28. 2. 2008 17:46

    Aka chut vznikne spojenim tychto ingrediencii si skutocne neviem predstavit... :)) To asi fakt treba len vyskusat.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Cibule Citronová šťáva Hořká čokoláda Jablka Kmín Kuřecí maso Olej Rajský protlak Sardinky v oleji Sojová omáčka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocný koláč III.

Ovocný koláč III.

Halušky s tvarohem

Halušky s tvarohem

Cuketová polévka  s hráškem a mátou

Cuketová polévka s hráškem a mátou

Vepřová líčka na červeném víně s bramborovými noky

Vepřová líčka na červeném víně s…

Papoušková buchta

Papoušková buchta

Losos na pomerančích

Losos na pomerančích

Valašský Frgál

Valašský Frgál

Thajská polévka

Thajská polévka

Celer smažený v kořeněné tempuře

Celer smažený v kořeněné tempuře

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

13
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
13
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
11
Povidlové šátečky
Povidlové šátečky
9
Masové kuličky v rajčatové omáčce z pomalého hrnce
Masové kuličky v…
9
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Nedělní Aha! 2.11.2025

Nedělní Aha! 2.11.2025

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Listopad podle numeroložky: Jeden výjimečný týden! A pozor na citové vydírání

Listopad podle numeroložky: Jeden výjimečný týden! A pozor na citové vydírání

  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsa Cantate Napolitano
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact