• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuřecí játra se smetanou
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí játra se smetanou

autor: Pavel Jaroš
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí játra se smetanou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g kuřecí játra
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • olivový olej
    • pálivá paprika
    • pepř mletý
    • sůl
    • 1
      kelímek smetana 33%

Postup přípravy receptu

1
Jemně nakrájený česnek a cibuli necháme zpěnit na oliv. oleji. Přidáme očištěná a na nudličky nakrájená játra, prudce osmahneme, okořeníme špetkou pálivé papriky a pepřem. Stáhneme plamen a necháme 3-4 minuty restovat.
2
Poté zalejeme játra smetanou, necháme provařit do zhoustnutí, osolíme a podáváme...
3
Příloha: Hranolky, rýže nebo jen pečivo se zeleninou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

Kuřecí játra na olivách a víně

Kuřecí játra na olivách a víně

Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pavel Jaroš
    Pavel Jaroš | 7. 12. 2015 14:24

    Z receptu jsem odstranil mouku, která tam byla nesmyslná.

  • Andrea | 24. 8. 2014 08:20

    Od kdy se dělá játrová omáčka z drobů?Vždycky jen z jater!Žádné krky,žaludky a srdce!To máte špatně definovanou ingredienci.

  • Ajaxx1 | 23. 8. 2014 11:36

    já játra nejím, ale rodina se olizovala až za ušima. Málem mi nezůstalo ani pro ně na večeři :-)

  • Daisy_1030 | 19. 1. 2014 11:25

    Mňamka, doporučuji tento recept.

  • Terka | 5. 1. 2014 18:55

    Moc dobré, velice nám to chutnalo. Měla jsem pár žampionů a skvěle se do směsi hodí :-)

  • Kuthánci-Jílové | 26. 7. 2013 12:33

    Super mňamka :-) , hlavně rychlá.Mouka ani není potřeba,bohatě stačila na zahuštění jen smetana.Všem doporučuji určitě vyzkoušet.

  • Richard | 14. 2. 2013 12:47

    úplně suprvý , měl jsem to s chlebem a zapil pivem chlapská sváča.

  • Petra | 5. 2. 2012 21:47

    Nedávejte mouku je to pak moc kalorický stačí ta smetana je to výborný neni potřeba to být husté :-)

  • Jany | 16. 4. 2011 12:36

    a ja to snedl a prezil ,,moje manzelka vubec nezna tyhle exoticke veci diky nechalo se to jist

  • Pavel Jaroš | 27. 8. 2009 15:19

    Paní Aleno, souhlasím i 12% stačí.

  • Jana Kamlerová | 29. 5. 2009 14:03

    Výborné. Máme kuřecí játra rádi a tohle byla vítaná a vynikající variace... Díky.

  • Alena Tesařová | 3. 7. 2008 11:27

    Vařila jsem včera, trochu pozměnila postup - orestovaná játra zapráším moukou, osmahnu a zaleju smetanou 12% - ta bohatě stačí. Jinak vše podle receptu, byla to játrová změna a velmi dobrá. P.S. Mouku v jídle povařím vždy alespoň 10 min na mírném ohni za občasného zamíchání.

  • Věra z DC | 1. 7. 2008 13:14

    Jano souhlasím s Vámi, já povařím omáčky i polévky tak dlouho, až se jakoby objeví tuk na povrchu, nevím jak to popsat lépe.

  • Jana Remková | 30. 6. 2008 23:07

    No,moc se mi ten recept líbí,játra jsou celkem levná záležitost,ale nevím,minutu povařit mouku?Není to málo?Z nepovařené mouky mne pálí žáha a mouka na povaření potřebuje více času,ne?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kuřecí játra Olivový olej Pálivá paprika Pepř mletý Smetana Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapustové závitky

Kapustové závitky

Lehký letní salát

Lehký letní salát

Tvarohovo-višňový závin

Tvarohovo-višňový závin

Bábovka s jablky a šlehačkou

Bábovka s jablky a šlehačkou

Cibulové vepřové - minutka

Cibulové vepřové - minutka

Krevety Pil Pil

Krevety Pil Pil

Jednoduché špenátové špecle

Jednoduché špenátové špecle

Černá čočka se zeleninou - salát nebo příloha

Černá čočka se zeleninou - salát nebo…

Vanilkový krém z mikrovlnky

Vanilkový krém z mikrovlnky

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

21
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
14
Křenové topinky s vejcem
Křenové topinky s vejcem
12
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
10
Drožďová polévka s houbami a quinoou
Drožďová polévka s…
9
Linecké cukroví
Linecké cukroví

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí játra se smetanou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact