• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Kuřecí guláš II.
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí guláš II.

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí guláš II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g kuřecí maso
    • 120
      g klobása
    • 1
      cibule
    • 100
      g žampiony
    • 100
      g pórek
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 50
      g kečup - jemný
    • sůl
    • pepř mletý
    • grilovací koření
    • česnek
    • 1
      dl vývar
    • solamyl (bramborový škrob)

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na nudličky a okořeníme solí, pepřem a grilovacím kořením a restujeme rozpáleném oleji asi na 2 minuty a pak přidáme nakrájenou zeleninu, klobásu a ještě asi 2 minuty promícháváme.
2
Poté zaprášíme mletou paprikou, přidáme kečup, prolisovaný česnek, zalijeme vývarem a krátce podusíme. Rozmícháme solamyl s vodou a guláš dle potřeby zahusíme.
3
Příloha rýže nebo hranolky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Kuřecí guláš na černém pivu s knedlíkem

Kuřecí guláš na černém pivu s…

Kuřecí guláš s fazolkami

Kuřecí guláš s fazolkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hospodyňka | 26. 7. 2006 12:59

    Paní Jano, jedna věc je zbytečné solení, tuky, cukry, ale druhá věc je aby jídlo mělo chuť a neplnilo jen úlohu neškodného, netučného, neslaného-nemastného plnidla. Vývar nebo bujón z kostky dodá výbornou chuť výpekům, omáčkám a tak podobně. Já jsem dříve taky dávala jen vodu a divila jsem se, proč musím dochucovat. Člověk se učí pořád, třeba taky časem přijdete na chuť chutné stravě.

  • Jana | 26. 7. 2006 09:36

    Pokud vždycky přihodíte nějaký chemický preparát z kostky,mají zřejmě jídla stejnou chuť.Já místo vývaru přidávám vodu.Snažím se také omezovat tuk,přehnané solení a cukr.

  • Marta Hajkova | 24. 7. 2006 15:51

    zadnej vyvar nemusis delat, zkratka prihodis nejakej bujon od magi nebo knoru a je hotovo delam to tak temer s kazdym masem i polevkou

  • kamva | 8. 5. 2006 20:22

    Vývar můžete udělát z kostky. Prodávají se bujony a je na nich návod.

  • Anonym | 26. 7. 2005 09:52

    Omlouvám se, ale taky nejsem profík - solamil rozmícháme s vodou - ale s jakým množstvím? Děkuji

  • Lucka | 17. 7. 2005 23:36

    Vypadá to moc chutně ale já se teprve ucim varit a nevím jak se dělá vývar, prosím poradte mi. Děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Grilovací koření Kečup - jemný Klobása Kuřecí maso Paprika - sladká Pepř mletý Pórek Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vývar Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké

Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké

Skvělá šunková pomazánka

Skvělá šunková pomazánka

Išelské koláčky

Išelské koláčky

Bezmasé zapečené těstoviny s olivami

Bezmasé zapečené těstoviny s olivami

Čokoládový dortík

Čokoládový dortík

Nakládaný králík se zakysanou smetanou  Dočík

Nakládaný králík se zakysanou…

Kuřecí maso na houbách se smetanou

Kuřecí maso na houbách se smetanou

Bezvaječný nepečený mangový cheesecake ve skle

Bezvaječný nepečený mangový…

Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky

Šneci z listového těsta se zelím -…

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
15
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
12
Vánoční marokánky
Vánoční marokánky
11
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Čunderlíková alias Ina z Nemocnice: Drama kolem rozvodu s Bobkem

Čunderlíková alias Ina z Nemocnice: Drama kolem rozvodu s Bobkem

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Muzikant Felix Slováček ml. (42): První sen o zesnulé ségře Aničce (†29)!

Muzikant Felix Slováček ml. (42): První sen o zesnulé ségře Aničce (†29)!

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí guláš II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact