Kuře Soptík II.
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Moravské kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Hermelínové brambory
Mramorové maso
Bramborové knedlíky ze studených…
Červená řepa se zelím
Nejlepší pomazánka na chlebíčky
Skvělý pečený čaj
Chalupářská hrstková polévka
Tvarohový koláč s borůvkami
Tiramisu se zakysanou smetanou
Dýňová panenka Wellington s…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše