• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Kuře Cacciatori
Napište svůj komentář k receptu

Kuře Cacciatori

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře Cacciatori
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks kuřecí maso prsa (3-4 ks), mohou být i kuřecí
    • 60
      g škrob může být i kukuřičný
    • olej
    • 1
      ks cibule větší
    • pepř mletý
    • 2
      ks bobkový list
    • 1
      ks zelená paprika
    • 3
      ks rajčata 2-3
    • červené víno
    • rajský protlak nebo kečup
    • těstoviny penne, farfalle apod.
    • sýr
    • petržel zelená

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi rozpálíme olej a zprudka osmažíme kousky masa, obalené škrobem. Maso shrnem stranou, přidáme kostičky cibule, trochu osmahneme, dále proužky papriky, bobkové listy, osolíme, opepříme čerstvě mletým pepem a podusíme.
2
Poté přidáme dílky rajčat, petrželku, protlak a trochu červeného vína. Necháme lehce přejít varem. Podáváme s těstovinami, které trochu promastíme syrovým máslem a posypeme strouhaným sýrem - před podáním nepromícháváme, ale maso i přílohu dáme na talíř zvlášť.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou

Kuře s hříbky a tymiánem na víně

Kuře s hříbky a tymiánem na víně

Pečené kuře

Pečené kuře

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Milada | 17. 1. 2012 20:19

    Já si zasa neumím představit kuře s bramborama. Tento recept (Pollo cacciatore - Kuře myslivce) je snad spolu s Osso bucco nejznámějším italským jídlem, obsahujícím maso, v celém světě. V Itálii se vždy (...) podává s těstovinou, tak jak Osso bucco s Milánským rizotem (Risotto milanese). Protože těstovina je v tomto případě jenom příloha, tak ani se nemastí máslem a ani se nesype syrem! Do vody, ve které se vaří, se přidáva bobkový list kvůli chuti a olivový olej, aby se těstovina nepolepila. Maso se v ničem neobaluje (škrob, mouka atd.)! Co se týče kombinace těstovina a kuře - je naprosto normální - v Itálii (a nejen tam) je to běžná kombinace. U nás doma taky. Ani si neumím představit jíst "Pollo cacciatore" s něčím jiným.

  • Vlaďka Daranská | 6. 5. 2008 06:54

    Recept vyzkoušen,chutnalo nám,známkuji 1 :c)

  • Sylva Karešová | 5. 5. 2008 12:57

    Vlaďko, no jo, to máš pravdu, že mnozí jen ze zvyku nechtějí něco ani ochutnat :-D Někdy je to pochopitelné, jindy zase naopak zcela nepochopitelné. Někdy přicházejí o nové zážitky z nových chutí... Atd atd.. Já jsem si tedy těstoviny oblíbila velmi, docela jedno, v jakém jídle, s jakými dalšími přísadami atd. :-)

  • Vlaďka Daranská | 5. 5. 2008 08:30

    Zajisté máte,Sylvo,pravdu,že je to již běžné,baštit kuře s těstovinami v různýchi podobách:-)(tu tradici jsem myslela tak,že klasická česká kuchyně používala spíše brambory,na těstoviny si přivykla později).Ale mám takové zkušenosti,že se na tuto kombinaci pohlíží i dnes trochu nedůvěřivě.Jsou to ovšem pohledy starších lidí,moje babičky například brblaly a nechtěly ochutnat,zvyk je železná košile...nakonec si daly ty brambory:-)

  • Sylva Karešová | 5. 5. 2008 01:00

    Vlaďko, mně tedy kombinace kuřete a těstovin netradiční nepřijde, naopak je k vidění docela často, nejen doma, ale i v restauracích. Zejména právě v těstovinových salátech je často kuřecí maso, nejlépe grilované. Je to dobrá kombinace, chutná. Stejně jako kuře a gnocchi... :-)

  • Vlaďka Daranská | 4. 5. 2008 19:16

    Zítra recept vyzkouším,už se na to těším:) Co se týče kombinace 'těstoviny a kuře' - netradiční ,ale chutné...Každému vyhovovat nemusí,ale určitě doporučuji zkusit!Moje mamka je skvělá kuchařka a na tuhle kombinaci mě navedla před časem,když upekla kuře a podávala k němu těstovinový salát.Pro nás novinka,ale pochutnali jsme si moc.Tak kdo jste dosud nevyzkoušel,určitě vyzkoušejte:c)

  • iva nemcova | 4. 5. 2008 16:50

    diky za odpoved, ja zatim vzdycky misto Hery do vseho vrazim maslo a je to... Jinak koukam,ze recept dostal za 5, autor by nam mohl sdelit,copak mu na tomle receptu nechutnalo ( pokud ho opravdu vyzkousel uvarit.... ) Jeste ke kombinaci s testovinami :kdyz varim treba gulas,tak omackou z nej ochutim testoviny a podam jako prvni chod a pak podavam maso jako druhy chod. Manzel (ital) je nadmiru spokojen :-))),ja tomu rikam ,ze varim ceska jidla na italsky zpusob. Takze myslim ,ze takto vyuziji i tenhle recept,protoze se mi libi.

  • Karla Vilimkova | 2. 5. 2008 09:24

    nahradit Heru je celkem tezke. pouzivam misto ni asi nejvice Valley, ale musi se to vyzkouset, kazdy ma jine chute.

  • iva nemcova | 1. 5. 2008 12:19

    karlo,mam na Vas maly dotaz. ja taky ziji v Italii,chtela bych vedet,co pouzivate misto ceske Hery? nebo co je v Italii jeji italska nahrada? Omlouvam se ,ze se muj komentar netyka receptu :-)

  • Di | 30. 4. 2008 17:38

    Mně je celkem jedno, jestli by se italskému myslivci líbil kečup nebo jestli tohle jídlo připadne Italům divné. Sice vím, že Italové těstoviny jako přílouhu nepoužívají, ale já vařím pro svoji rodinu a ta rozhodně italská není. Recept jsem kdysi viděla na televizním kanálu OK3 - jestli ještě vůbec někdo pamatuje, že něco takového existovalo. Vyzkoušela ho a dávám ho dál v podobě, v jaké jsem nakoupila.

  • Karla Vilimkova | 30. 4. 2008 17:35

    ziju v Italii 17 let, testoviny jedi jako prvni chod, kure tak jak je popsano v receptu jako druhy.Uprimne receno co se tyce kuchyne jsou molto tradicionaliste a maji v tomto smeru pravdu. Kazdopadne recept vyzkousim.

  • Frantiska :) | 30. 4. 2008 16:55

    no i v Italii jsou zmeny ... italske casopisy o vareni prinaseji i kombinaci testovin s kuretem :) doba se meni, ale je pravda, ze spouste italu prijde tato kombinace divna

  • Karla Vilimkova | 30. 4. 2008 09:54

    souhlasim lepsi protlak nebo treba vic cerstvych rajcat.Italove kecup skoro nepouzivaji do jejich tradicni kuchyne. A testoviny by s kuretem jako jeden chod nikdy nejedli.

  • Kamil Krybus | 30. 4. 2008 09:01

    Nevím, jestli by se italskému myslivci líbil v pokrmu ten kečup. Asi bych zůstal u dobrého protlaku.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červené víno Cibule Kuřecí maso Olej Pepř mletý Petržel Rajčata Rajský protlak Škrob Sýr Těstoviny Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vynikající zmrzlinový pohár

Vynikající zmrzlinový pohár

Pomazánka z cizrny

Pomazánka z cizrny

Koláčky z listového těsta

Koláčky z listového těsta

Dort pro chlapy

Dort pro chlapy

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

Fazolová gulášovka s uzeným masem

Fazolová gulášovka s uzeným masem

Drožďové knedlíčky - kořeněné

Drožďové knedlíčky - kořeněné

Svíčková dle Ládi Hrušky

Svíčková dle Ládi Hrušky

Kuřecí (králičí) maso pečené na žampionech

Kuřecí (králičí) maso pečené na…

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

37
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
31
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
19
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Čunderlíková alias Ina z Nemocnice: Drama kolem rozvodu s Bobkem

Čunderlíková alias Ina z Nemocnice: Drama kolem rozvodu s Bobkem

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Rudá královna Geislerová opět zazářila! Kdo další zaujal povedeným modelem?

Rudá královna Geislerová opět zazářila! Kdo další zaujal povedeným modelem?

Ženy.cz Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Blesk.cz Patrik Hezucký (†55) zemřel: První detaily pohřbu!

Patrik Hezucký (†55) zemřel: První detaily pohřbu!

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

  • Recepty.cz
  • Kuře Cacciatori
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact