• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Napište svůj komentář k receptu

Křupavé hovězí nudličky s brokolicí

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.1
hodnotilo: 29
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
5fotografií
Nahrát fotku
 

Šťavnaté a plné chuti, takové jsou hovězí nudličky s brokolicí podle časopisu F.O.O.D. Hotové jsou za 20 minut a díky snadné přípravě je zvládnou uvařit i naprostý začátečníci. Vyzkoušejte je ještě dnes.

Suroviny

4 porce
    • 400
      g vysoký roštěnec
    • 4
      lžička kukuřičný škrob
    • 1
      ks brokolice
    • 1
      ks červená paprika velká
    • 3
      stroužek česnek
    • 3
      ks jarní cibulka
    • řepkový olej
    • sůl
    • rýže k podávání
  • Omáčka
    • 150
      ml sojová omáčka
    • 100
      ml voda
    • 2
      lžíce třtinový cukr
    • 3
      lžička kukuřičný škrob

Postup přípravy receptu

1
Maso pokrájejte na tenké nudličky a osolte. V misce ho promíchejte se škrobem a nechte chvíli odležet. Brokolici rozeberte na malé růžičky a ty pokrájejte, papriku nakrájejte na malé kousky, česnek na plátky a jarní cibulku na kolečka.

RADA: Jak snadno oloupat česnek?

2
Ve větší pánvi nebo woku rozehřejte zhruba 2 lžíce oleje a maso zprudka opečte, postačí asi 2 minuty. Jednotlivé kousky od sebe oddělte. Maso vyjměte děrovanou naběračkou na talíř. Do výpeku dejte brokolici a papriku a asi 3 minuty zeleninu restujte, poté přidejte česnek a vše restujte ještě minutu.

RADA: Jak na poslední kapku oleje

3
Promíchejte všechny suroviny na omáčku a vlijte ji do pánve. Promíchejte, přiveďte k varu, přidejte maso a ihned odstavte z ohně. Směs promíchejte a podávejte s rýží posypané nasekanou cibulkou.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí chilli čína

Hovězí chilli čína

Hovězí po burgunsku

Hovězí po burgunsku

Hovězí guláš

Hovězí guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody FOOD
Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brokolice Červená paprika Česnek Jarní cibulka Kukuřičný škrob Řepkový olej Rýže Sojová omáčka Sůl Třtinový cukr Voda Vysoký roštěnec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát s kuřecími prsíčky a těstovinami

Salát s kuřecími prsíčky a těstovinami

Špenátové lasagne

Špenátové lasagne

Linecké těsto pro začátečníky

Linecké těsto pro začátečníky

Vepřové koleno v zelí

Vepřové koleno v zelí

Cizrnový salát s rajčaty a chorizem

Cizrnový salát s rajčaty a chorizem

Čokoládový krém II.

Čokoládový krém II.

Švestkové buchty s drobenkou

Švestkové buchty s drobenkou

Rýžový salát / příloha

Rýžový salát / příloha

Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka

Svíčková na smetaně podle Richarda…

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

84
Česnekové výhonky s rýží
Česnekové výhonky s rýží
82
Vosí hnízda III.
Vosí hnízda III.
81
Mayská horká čokoláda s chilli
Mayská horká čokoláda s…
50
Tvarohové řezy
Tvarohové řezy
45
Klatovské závitky / ptáčky / roládky -  po našem
Klatovské závitky /…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Křupavé cibulové kroužky
Křupavé cibulové kroužky
Křupavé cuketové placičky
Křupavé cuketové placičky
Křupavé fazolky jako příloha
Křupavé fazolky jako příloha
Křupavé kapustové chipsy se sýrem
Křupavé kapustové chipsy se sýrem
Křupavé koláčky s revení a zmrzlinou
Křupavé koláčky s revení a zmrzlinou
Křupavé košíčky s karamelem
Křupavé košíčky s karamelem
  • Recepty.cz
  • Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact