• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kremrole se šlehačkou
Napište svůj komentář k receptu

Kremrole se šlehačkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 37
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kremrole se šlehačkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g listové těsto
    • 300
      ml šlehačka
    • moučkový cukr
    • 2
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Vychlazené listové těsto rozválíme na pomoučeném vále na tenký plát. Ostrým nožem nakrájíme 3 cm široké a 15 cm dlouhé pruhy a natočíme je na kremrolové trubičky - začínáme od užšího konce trubiček, kde těsto přitiskneme. Okraje pruhů se mají mírně překrývat. Pak kremrole potřeme rozšlehanými vejci, složíme je na vodou vypláchnutý plech a pečeme dozlatova v horké troubě.
2
Upečené kremrole sesuneme na plochý talíř tak, že každou formičku postavíme užším koncem dolů a shora poklepeme. Vychladlé plníme ušlehanou smetanou a posypeme cukrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Klasické kremrole

Klasické kremrole

Nivové kremrole

Nivové kremrole

Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem

Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • míša | 25. 11. 2014 18:24

    a jak dlouho je pečete

  • míša | 25. 11. 2014 18:22

    ty trubicky necim mazete aby se lip sklepavali nebo je nechate suche

  • Anetka | 23. 3. 2014 14:25

    ja tez <3 i lkove you :D

  • Sir Frndokládoslav :P | 23. 3. 2014 14:24

    lidicky ten recept je nice :D delal sem ho a je dobry jen sem nevedel na kolik stupnu to pict ale nejak jssem to zvladnul ;-) <:-)

  • lenik | 24. 10. 2013 11:58

    listové těsto je supr a jde to rychle, ale s bílkovou pěnou jsou stejně nejleší

  • lenik | 24. 10. 2013 11:57

    je, v teple zkysne

  • Daniela | 8. 7. 2013 10:36

    250 g

  • Svatava | 11. 6. 2013 20:52

    pisu ze zahranici, co to je jedno maslo? Jaky to je obsah?

  • Jindra | 18. 6. 2012 22:21

    Děvčata, vyzkoušejte kremrole z domácího těsta: 35 dkg hladké mouky 1 máslo 1 smetanu ke šlehání Ty 3 přísady prodělat do vypracování těsta,udělat si váleček,zabalit do igelitu a dát přes noc do lednice,druhý den děláme kremrole,z této dávky máte 32- 35 kremrolí,možná že už to znáte a tak se omlouvám za recept,Jindra :-))

  • Bára | 14. 3. 2012 19:36

    Zkoušela jsem kremrole z kupovaného těstaa ale absolutně se to nedá srovnat s domácím těstem,je to úplně o něčem jiném!!! Chybama se člověk učí!

  • pejsek a kočiča | 24. 1. 2012 12:31

    plnila jsem i pomazánkou, ten pudink není třeba dát do ledničky?

  • Lenka | 6. 5. 2011 15:10

    Na kolik stupňu kremrole pečete? Zajímá mě elektrika, ne horkovzduch. Děkuji

  • Ladia
    Ladia | 2. 5. 2011 22:05

    Na nic, ale před opravou bylo v receptu uvedeno Moučkový cukr 50 :-P

  • caddi
    caddi | 2. 5. 2011 21:13

    mouckovy cukr je jen na posypani , tak na co gramaz ? :-\

  • Lenka Hradecká | 2. 5. 2011 16:09

    Není zač:)

  • Ladia
    Ladia | 2. 5. 2011 16:04

    V tom případě děkuji za umazání nesmyslného čísla moučkového cukru ;-)

  • Lenka Hradecká | 2. 5. 2011 11:38

    U původního receptu bohužel nebyla gramáž uvedena.

  • Ladia
    Ladia | 2. 5. 2011 10:55

    U moučkového cukru doplnit gramáž :-P

  • Sisinka83 | 29. 3. 2011 09:56

    Bílky s cukrem vyšlehané na páře taky vydrží. :-)

  • recepty73
    recepty73 | 27. 1. 2011 11:15

    ...stálejší?Třeba se ztužovačem šlehačky,ta pak ,,nesedne,, tak rychle ;-) .Pařížská šlehačka(viz.recept)je taky dobrá :-P a jelikož je vařená,vydrží déle ;-) .Na potření stačí bohatě jedno vejce...

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 27. 1. 2011 11:04

    Když honí čas je toto dobrý recept, dělám krém pudinkovosmetanový, ale i se šlehačkou k rychlé spotřebě jsou dobré :-) , foto přiloženo

  • Anonym | 13. 11. 2005 08:26

    Takhle je to dobrý, ale bohužel s touto náplní trubičky moc nevydrží. Nezná někdo podobnou náplň, která by byla trošku "stálejší"?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Pečení Výjimečný den Svatba Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Listové těsto Moučkový cukr Šlehačka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Caesar salát jako z restaurace

Caesar salát jako z restaurace

Linecká velikonoční vejce II.

Linecká velikonoční vejce II.

Tvarohové koblihy II.

Tvarohové koblihy II.

Naložený hermelín s olivami

Naložený hermelín s olivami

Chřestový salát s kozím sýrem

Chřestový salát s kozím sýrem

Jogurtovo-švestkový koláč

Jogurtovo-švestkový koláč

"Tataráček" z Romadůru

"Tataráček" z Romadůru

Anglická gulášová polévka

Anglická gulášová polévka

Lečo s mletým masem

Lečo s mletým masem

Doporučujeme

30 minut
Rychlé karí s květákem a batáty

Rychlé karí s květákem a batáty

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

20
Salát z červené řepy se zakysanou smetanou
Salát z červené řepy se…
17
Dršťková polévka podle mojí babičky
Dršťková polévka podle…
17
Kokosová kolečka
Kokosová kolečka
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
14
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…

Zajímavé články

Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a zvládnete ho i vy
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a…
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
AHA.cz Bagárová přiznala krizi: Po Lekajovi ani stopy

Bagárová přiznala krizi: Po Lekajovi ani stopy

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Strach Sedláčkové o partnera Töpfera: Robotická operace tepny!

Strach Sedláčkové o partnera Töpfera: Robotická operace tepny!

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Charakteristika všech 12 znamení: Platí vždycky, co se o nich říká? Astroložka Boháčová prozradila!

Charakteristika všech 12 znamení: Platí vždycky, co se o nich říká? Astroložka Boháčová prozradila!

Další doporučené recepty:

Kremrole podle cukrárny Myšák
Kremrole podle cukrárny Myšák
Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem
Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem
Kremrole se sněhem a citronovou šťávou
Kremrole se sněhem a citronovou šťávou
Kremrolky s krémem z bílé čokolády
Kremrolky s krémem z bílé čokolády
Kremžská panenka s bylinkami
Kremžská panenka s bylinkami
Kretské tzatziky
Kretské tzatziky
  • Recepty.cz
  • Kremrole se šlehačkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact