• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Kozí (beraní) rohy - sterilované
Napište svůj komentář k receptu

Kozí (beraní) rohy - sterilované

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 310
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kozí (beraní) rohy - sterilované
Kozí (beraní) rohy - sterilované
Kozí (beraní) rohy - sterilované
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Množství dle chuti
    • kozí rohy nebo beraní
    • olej
  • Nálev
    • 1
      l ocet
    • 3,80
      l voda
    • 160
      g sůl
    • 300
      g cukr krupice
    • 2
      lžíce hořčičné semínko cca
    • 20
      ks pepř celý
    • 12
      ks nové koření
    • 4
      ks bobkový list

Postup přípravy receptu

1
Kozí rohy omyjeme, stopky neodkrajujeme, pouze zkrátíme. Rohy naskládáme do čistých sklenic, nejlépe širších, protože se do nich lépe zkroucené papričky skládají.
2
Rohy zalijeme nálevem svařeným z uvedených ingrediencí. Nálev povaříme cca 15 minut a zalévat jím můžeme ihned po uvaření i vychladlým. Pokud chceme mít rohy jemnější, dáme do každé sklenice dvě lžičky oleje. Nálev postačí na 8-10 klasických okurkových sklenic, záleží na tom, jak je naplníme. Cukr můžeme zkombinovat nebo nahradit sladidlem.
3
Sklenice pevně uzavřeme. Sterilujeme 10 minut při 90°C. Pokud zalijeme vroucím lákem a sklenice ihned uzavřeme a otočíme na 5 minut dnem vzhůru, sterilovat nemusíme a po 10-14 dnech můžeme ochutnávat. Sklenice neplníme až po okraj, ale asi tak dva a půl centimetru pod něj, ale nálev nalijeme až k hrdlu, protože po zavaření ho papriky vstřebají.
4
Nálev můžeme použít i z Deka, Naka, Laka..., kde je návod uveden na obalu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládané papriky, kozí rohy, feferony - nejen na gril

Nakládané papriky, kozí rohy,…

Obalovaný kozí sýr

Obalovaný kozí sýr

Kozí brada - novoroční zelňačka

Kozí brada - novoroční zelňačka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Květa | 28. 8. 2016 13:31

    Také je dělám.Především pro manžela.Občas jsem mu je i koupila,ale ty prý nestojí za nic a už je nechce.Jsou prý měkké a nekřupou jako ty moje domácí,to potěší.

  • ZuzanaF
    ZuzanaF | 28. 8. 2016 08:08

    Dnes zkusím tento recept :-) tak pak dam vedet jak se osvedčili =-O :-)

  • Alena | 23. 8. 2015 18:26

    Pálej jako čert což není chyba receptu, ale rohů a manžel si nestěžuje, takže dobrý :-D

  • Věra | 9. 8. 2015 18:20

    Dělala jsem je už minulý rok a osvědčily se. Tento rok mám pro manžela zavařených už čtrnáct sklenic. Začal si je pěstovat sám a úrodu má moc pěknou.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zavařování & nakládání Zelenina
Pokrmy Ostatní Ze zeleniny Dietní Zavařování a nakládání Zavařování Dietní Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cukr krupice Hořčičné semínko Kozí rohy Nové koření Ocet Olej Pepř celý Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí maso na pepři

Hovězí maso na pepři

Hovězí polévka s masem - dietní

Hovězí polévka s masem - dietní

Banánky I

Banánky I

Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou

Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou

Krůtí gulášek

Krůtí gulášek

Šťavnatá ryba s voňavým bramborem

Šťavnatá ryba s voňavým bramborem

Kmínové přírodní maso - minutka

Kmínové přírodní maso - minutka

Čokoládové dortíky

Čokoládové dortíky

Špagety s cuketou a olivami

Špagety s cuketou a olivami

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

18
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
16
Vánoční marokánky
Vánoční marokánky
14
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
14
Vosí hnízda
Vosí hnízda
14
Kompot z hroznového vína
Kompot z hroznového vína

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Čunderlíková alias Ina z Nemocnice: Drama kolem rozvodu s Bobkem

Čunderlíková alias Ina z Nemocnice: Drama kolem rozvodu s Bobkem

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Rudá královna Geislerová opět zazářila! Kdo další zaujal povedeným modelem?

Rudá královna Geislerová opět zazářila! Kdo další zaujal povedeným modelem?

Ženy.cz Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Blesk.cz Nemocná Tomešová pobavila fanoušky: Kouzlo líčení v praxi!

Nemocná Tomešová pobavila fanoušky: Kouzlo líčení v praxi!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

Další doporučené recepty:

Kouzelný pomerančový / citronový koláč (dort)
Kouzelný pomerančový / citronový koláč …
Kouzelný vaječný koňak
Kouzelný vaječný koňak
Kovářské kotlety
Kovářské kotlety
Kozí brada - novoroční zelňačka
Kozí brada - novoroční zelňačka
Kozí sýr s medem a datlemi
Kozí sýr s medem a datlemi
Kozí sýr s pažitkou a pošírovaným vejcem
Kozí sýr s pažitkou a pošírovaným vejcem
  • Recepty.cz
  • Kozí (beraní) rohy - sterilované
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact