• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Koprelka z Pojizeří
Napište svůj komentář k receptu

Koprelka z Pojizeří

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 16
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Koprelka z Pojizeří
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • vepřový vývar
    • 1
      šálek mléko
    • kopr
    • cibule
    • máslo
    • sůl
    • ocet
    • cukr
    • 1
      šálek smetana

Postup přípravy receptu

1
Omytý kopr posekáme, podusíme na cibulce a podlijeme vodou. Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, přidáme vývar i mléko, rozmícháme a chvilku povaříme. Pak dáme smetanu, předpřipravený kopr, dochutíme solí, octem, cukrem a necháme přejít varem.
2
Podáváme s vařeným hovězím, vejcem natvrdo a brambory či houskovými knedlíky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Houbovník z Pojizeří

Houbovník z Pojizeří

Frncochaté knedlíky s chundelkou z Pojizeří

Frncochaté knedlíky s chundelkou z…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zajíčková Iva | 24. 5. 2016 18:56

    Velice rychlá a také velmi dobrá omáčka. Nedávala jsem vývar. Dala jsem bio bujon a podávala s vejcem a bramborem.

  • Hodná | 8. 6. 2012 14:27

    Vývar jsem nedala,jen mléko a smetanu.Dělám koprovku jinak(bez cibule,jíšky a se záklechtkou),ale i tento způsob je velmi dobrý a rychlý.

  • Maruška | 16. 9. 2011 11:17

    :-) Použila jsem nakládaný kopr a už mám uvařeno.Byla to taková rychlost,že polévku rodinka ani nedostane a zbude mi na zítra :-) ;-)

  • Jitka M. | 21. 7. 2011 08:39

    Bude dnes k obědu, je hotová hned, levná a dobroučká :-)

  • Routnerová | 12. 6. 2011 19:20

    Koprovka byla moc dobrá,v týdnu jí budu opět vařit pro syna,který jí zbožňuje a snacha umí jen instantní.

  • Katka | 6. 5. 2011 19:51

    Perfektní chuť, rychlá příprava. Máme jí rádi s bramborem :-* :-)) .

  • Marcela | 19. 4. 2011 08:14

    :-P :-* <:-) <3 výborná i bez masa :-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše
Pokrmy Ostatní Zálivky a omáčky Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr Hladká mouka Kopr Máslo Mléko Ocet Smetana Sůl Vepřový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bábovka z majonézy

Bábovka z majonézy

Gurmánské smažené řízky

Gurmánské smažené řízky

Quiche

Quiche

Tvarohová pomazánka

Tvarohová pomazánka

Kmínové přírodní maso - minutka

Kmínové přírodní maso - minutka

Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Holubce v bešamelu - plněné zelné listy

Holubce v bešamelu - plněné zelné…

Jahodová roláda II. - rychle a chutně

Jahodová roláda II. - rychle a chutně

Zeleninové ratatouille

Zeleninové ratatouille

Doporučujeme

30 minut
Palačinky se sýrem a špenátem

Palačinky se sýrem a špenátem

45 minut
Linecké cukroví krok za krokem

Linecké cukroví krok za krokem

45 minut
Crinkles

Crinkles

55 minut
Pracny

Pracny

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Svařák
Svařák
18
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
14
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
12
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky, díky kterým to půjde mnohem lépe
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky,…
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte se ho podle video návodu
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte…
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete mít hotové do 30 minut
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete…
Masarykovo cukroví: Upečte si jednoduchá ořechová kolečka, která miloval náš první prezident
Masarykovo cukroví: Upečte si jednoduchá ořechová…
Perníkové chaloupky jako z Hollywoodu: Poznáte, z kterých filmů jsou?
Perníkové chaloupky jako z Hollywoodu: Poznáte, z…
AHA.cz Rozvod století: První vyjádření Karlose Vémoly ke krachu manželství s Lelou

Rozvod století: První vyjádření Karlose Vémoly ke krachu manželství s Lelou

Mimibazar Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Dáma.cz Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Blesk pro ženy Slavnostní oblečení podle stylistky: Co skryje větší boky a čemu se vyhnout s velkým poprsím?

Slavnostní oblečení podle stylistky: Co skryje větší boky a čemu se vyhnout s velkým poprsím?

Ženy.cz Nesnáším hrocení Vánoc! Řekněme dost předvánočnímu peklu

Nesnáším hrocení Vánoc! Řekněme dost předvánočnímu peklu

Blesk.cz Nový dokument o Jaroslavu Satoranském (85): Vstup do KSČ? Vběhl zrůdě do pasti!

Nový dokument o Jaroslavu Satoranském (85): Vstup do KSČ? Vběhl zrůdě do pasti!

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy 5 znamení, která potká do konce roku finanční překvapení: Kdo se může těšit na bonus a kdo bude počítat každou korunu?

5 znamení, která potká do konce roku finanční překvapení: Kdo se může těšit na bonus a kdo bude počítat každou korunu?

Další doporučené recepty:

Konšelské peklo
Konšelské peklo
Kontrabáš z pohanky
Kontrabáš z pohanky
Kopaničářská zelňačka
Kopaničářská zelňačka
Koprová kulajda
Koprová kulajda
Koprová omáčka
Koprová omáčka
Koprová omáčka
Koprová omáčka
  • Recepty.cz
  • Koprelka z Pojizeří
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact