Kokosky a marmeládou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny suroviny dáme do kastrolu, na sporáku zahříváme na 45 °C, poté sundáme a za občasného míchání necháme vychladnout. Na plech vyložený pečícím papírem, děláme lžičkou hromádky a pečeme v troubě vyhřáté na 150 °C asi 5 minut. Po vychladnutí sejmeme z papíru a uložíme do plechové dózy.
2
Je to skvělé a velice jednoduché vánoční cukroví.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krupice Kokos Marmeláda
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jarmi111
    Jarmi111 |

    12. 12. 2013 13:49

    Díky za recept, moc dobré, jednoduché, jen doba pečení u mě alespoň dvojnásobná..

  • pcffwn
    pcffwn |

    31. 10. 2013 01:48

    mYE9aL <a href="http://cqffwsrdqxev.com/">cqffwsrdqxev</a>, [url=http://cgqbrfjzmwla.com/]cgqbrfjzmwla[/url], [link=http://xqzujykeznbv.com/]xqzujykeznbv[/link], http://xnkggplikmzl.com/

  • Skymaster
    Skymaster |

    12. 12. 2011 17:48

    Během chvilky blo hotové a jsou moc dobré, tou marmeládou i hezky barevné. Jen jsem pekal o kapku déle.

  • mikina7759
    mikina7759 |

    4. 12. 2010 16:55

    Snadné a výborné

  • Katka Hatáková
    Katka Hatáková |

    23. 12. 2007 23:15

    Dobrý večer. taky jsem hledala recept na poslední chvíli. Kokosky dopadly výborně a bylo to hlavně rychlé. Na povaření jsem využila nový nerezový hrnec na mléko. Nic se nepřichytávalo. CHutnají výborně!!!

  • Libuše Těšínská
    Libuše Těšínská |

    18. 12. 2007 16:40

    super recept už ho dělala moje babička

  • Hela -
    Hela - |

    18. 12. 2007 11:30

    Pokud chcete vědět, kolik je 80 g bílku, je nejlepší si to odvážit. Zvážit si skleničku , potom bílek ve sklence a odečíst. Velmi přibližně by se dalo říct, že 80 g jsou 2 bílky. Ale dnešní vejce mají velmi různou váhu.

  • Eva Červenková
    Eva Červenková |

    16. 12. 2007 19:47

    prosim kolik bilku je 80g?

  • Anonym
    Anonym |

    10. 12. 2007 19:22

    Dobrý den Ivano,jak jsem napsala,vše se dá do kastrolu a zahřívá se,bílky se nešlehají.Celá práce trvá asi 5 minutek.Krásné vánoce,Inka

  • Ivana Vrabcova
    Ivana Vrabcova |

    10. 12. 2007 12:54

    dobrý den- z těch bílků se neušlehá sníh??

  • Liba Doláková
    Liba Doláková |

    25. 11. 2007 17:49

    Recept je jednoduchý.Velice mě potěšilo,že uvádíte i teplotu trouby při peční a oriantační dobu pečení.To moc oceňuji.Přeji všem pěkné vánoce a povedené cukroví.

  • Sandra K.
    Sandra K. |

    15. 11. 2007 12:16

    Zdravim. Vas recept na kokosky se mi libi. Kokosky mam rada a ty Vase jsou jednoduche.

  • Jana M.
    Jana M. |

    24. 12. 2006 15:12

    Diky za napovedu.Hledala jsem recept na kokosky v kucharce a bohuzel recept tam nebyl.Bylo tam spoustu jinych receptu,ale ne tento" z bilku".Diky a krasne vanoce.