• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Katův šleh
Napište svůj komentář k receptu

Katův šleh

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 1,120
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Katův šleh
Katův šleh
Katův šleh
Katův šleh
Katův šleh
Katův šleh
Katův šleh
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • 80
      g kečup - jemný
    • 400
      g vepřová kýta
    • feferonka
    • nakládané okurky
    • olej
    • chilli papričky mleté
    • nakládané kapie

Postup přípravy receptu

1
Kýtu nakrájíme na širší nudličky a osmahneme na rozpáleném oleji. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, společně osmahneme, podlijeme trochou vody, přidáme nakrájené feferonky, mleté chilli papričky, nudličky kapie a okurky, kečup a krátce podusíme.
2
Osolíme a podáváme s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Katův šleh (drůbeží)

Katův šleh (drůbeží)

Katův šleh pro nenáročné

Katův šleh pro nenáročné

Katův šleh II.

Katův šleh II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • satelit | 31. 3. 2015 23:06

    Dobrý den, vařte si co chcete a z čeho chcete, ale pak si pojmenujte třeba Jožo nebo Lojza a ne "Katův šleh"! Disciplína patří i k vaření a je nezbytné dodržovat receptůru pokud vařím např. Katův šleh. Učte se!

  • bedomedo60 | 20. 6. 2014 22:58

    a je to super ked naplníte týmto zemiakovú placku a tiež pridávam lečo

  • FrantaGG | 12. 5. 2014 15:26

    Super recept, dal jsem tam i trošku tabasca a má to správnej říz kurňa. ;-)

  • Jarda | 29. 11. 2012 18:31

    Pěkný den. Doporučuji ještě pár věcí k jinak výbornému receptu. Lžíci worcesteru Červeno papriku nakrájet na nudličky Kousek slaniny-orestovat s masem Raději to dělejte na sádle...je to přeci jenom vepřové a klasický olej tak chuťově nikdy nebude lahodit. Místo Chilli bych dal chilli omáčku-je delikátnější Pokud vše chete mít labužnické tak doporučuji koupit malou skleničku leča a bez nálevu dát tak dvě lžíce. Jinak Eidam na tu naši českou chuť a parádu. Toto mě pouze napadlo,když jsem dělal tento recept. Jinak moc pěkné...parádně jsem se přejedl :-[

  • Zdeněk | 20. 11. 2012 17:39

    Okurky dělají kaťák kaťákem. Taky jsem z toho poprvé měl trochu strach... :)) Když je to více do kysela tak stačí dosladit cukrem. Chutná s hranolky a tatarkou. Pivo to taky nezkazí!

  • Petr T. | 17. 7. 2012 19:08

    Velice chutný,příloha nejlépe rýže nebo hranolky.Doporučujeme!Za zkoušku to stojí!

  • Petr N. | 24. 4. 2012 14:13

    Dobrota, přidávám trochu víc vody a rajský protlak...

  • ŠKORNÍKOVÁ | 7. 10. 2011 15:15

    Taky to mám moc ráda.Dělávala jsem to v restauraci a to tam dost frčelo.Ale neznám to s okurkama,chilli papričkama a feferonkama.Feferonky a chilli papričky nemusím ale s okurkama to vyzkouším.

  • danmar | 7. 10. 2011 13:34

    "Kaťák" miluju a tento je jednoduchej a výbornej!!!! Dávam 1*

  • Víťa a Jiřík | 8. 3. 2011 14:22

    Výborný!!! ;-)

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 2. 12. 2010 12:16

    Dělala jsem z kuřecího masa s bramboráčky, při podávání jsem posypala strouhaným sýrem, Je to dobré. Když mě honí čas recept zjednoduším tak, že opeču okořeněné kuřecí maso a pak přiliji sklenici leča a skleničku sterilované kapie, přidám feferonku, okurku vynechám. Trochu podliji přidám trochu vegety a nakonec lehce zahustím malou lžičkou solamylu rozmíchané v trošce studené vody. Přidávám i česnek. Za 1 :-)

  • Anonym | 31. 5. 2010 16:51

    vyborné,dělala jsem jídlo pro 17 lidí a všichni si to chválili.Mňamka

  • petr fff | 2. 5. 2009 20:32

    chutné,rychlé a velmi dobré.vynechal jsem okurku a dal na topinku

  • Kateřina | 28. 6. 2008 18:57

    Zrovna jsem dojedla,je to rychlé a skutečně moc dobré..

  • mamka rebelka | 12. 10. 2007 16:07

    J e to opravdu moc fajn povedlo se to

  • Anonym | 25. 8. 2007 10:40

    recept

  • Tereza J. | 27. 7. 2007 19:07

    Janka, u nás sa vraví, že ostré jedlo páli 2x :)))

  • Jana V. | 27. 7. 2007 03:18

    O ostrém jídle se u nás říká,že tak pálí,že by narovnalo i kudrnaté vlasy.Už jsem vařila mnohokrát,nejvíc nám to vážně chutná s topinkami.

  • Helena Breburdova | 7. 2. 2007 16:36

    Výborné,moc jsme si pochutnali,díky za prima recept.

  • Blažena Halušková | 1. 2. 2007 16:18

    Tak feferonku jsem dala opatrně jenom jednu (ale i s jádry) a musím říci, že se mi potí i palce u nohou. Ale jinak velmi pikantní (tu okurku jsem taky vynechala).

  • Haggi Haggi | 7. 9. 2006 17:53

    Na to ze moc nevařím,tak se mi to vcelku povedlo.Jenom s tím chilli jsem to trošku přehnal,ale o mě je známo že mám hubu z plechu,tak jsem to vydržel:-D

  • Jana | 12. 8. 2006 10:08

    Dobré,jen ty okurky mi v tom nechutnaly,příště dám místo nich čerstvou papriku.Naloženou kapii jsem dávala také.Chutné s topinkami nebo americkými bramborami.

  • Titus | 11. 8. 2006 17:27

    Je to bašta!!!!Jinak se toto jídlo nedá nazvat.

  • Jirka | 3. 8. 2006 15:15

    Musim říci, že tohle jídlo je opravdu dobrý! A zvladne ho i clověk, kterej toho moc nenavaří.. Pokud nejni k dispozici sterilovana zelenina, lze pouzit i syrovou papriku a rajcata, jen o neco dele podusit.. Cesnek i mleta paliva paprika se osvedcily, diky za radu.. Pokud to presto pak nema ten smrnc, doporucuji opatrne davkovat tabasco a dovede se to k dokonalosti.. ;-)

  • Anonym | 29. 7. 2006 17:11

    a z kuřátka to jde taky - pro ty co si hlídaj cholesteról :o)

  • Soňa B. | 29. 7. 2006 11:16

    Je to vynikající, doporučuji.

  • Petra | 28. 7. 2006 22:12

    Asi před 2 roky,jsem tento recept objevila v kuchařce,je moc dobrý a rychlý,jen tam nedávám chilli papričky

  • Ladian | 8. 5. 2006 13:15

    Recept je dobrý, jen jsem to ještě vylepšil dvěma stroužky česneku.. A bylo to super, moc jsme si pochutnali.

  • Jarda | 28. 4. 2006 16:49

    Super recept !!!!Je to dobrota, diky za napad.Jarda

  • Anonym | 31. 10. 2005 11:54

    Taky jsem ho zkoušela.Doma hned jídlo poznaliže ho už jedli v restauraci.A chutnalo!

  • Ladif | 2. 6. 2005 15:53

    příloha malé bramboráčky perfektní!

  • Anonym | 9. 5. 2005 16:34

    Katův šleh jsme podávali s bramborovými plackami a je to výborné!

  • Radka Macháčková | 9. 5. 2005 09:00

    Musím říci, že to je výborné! A pokud nemáte po ruce mlété chilli papričky - nezoufejte. Při přípravě tohoto pokrmu můžete použít i mletou pálivou papriku. Sama jsem to vyzkoušela a na chuti to nic nezkazí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli papričky Cibule Feferonka Kečup - jemný Nakládané kapie Nakládané okurky Olej Sůl Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jahodový patrový dort

Jahodový patrový dort

Mexické "Guacamole"

Mexické "Guacamole"

Linecké koláčky

Linecké koláčky

Mexické fajitas

Mexické fajitas

Plněné brambory s rajčaty a mozzarellou

Plněné brambory s rajčaty a…

Potahovací hmota

Potahovací hmota

Celerové hovězí s tymiánem

Celerové hovězí s tymiánem

Dušené hovězí na pivu s mrkví

Dušené hovězí na pivu s mrkví

Lívanečky po našem - kynuté

Lívanečky po našem - kynuté

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

21
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
16
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
15
Velikonoční sušenky
Velikonoční sušenky
14
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
12
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Čunderlíková alias Ina z Nemocnice: Drama kolem rozvodu s Bobkem

Čunderlíková alias Ina z Nemocnice: Drama kolem rozvodu s Bobkem

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Rudá královna Geislerová opět zazářila! Kdo další zaujal povedeným modelem?

Rudá královna Geislerová opět zazářila! Kdo další zaujal povedeným modelem?

Ženy.cz Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Blesk.cz Nemocná Tomešová pobavila fanoušky: Kouzlo líčení v praxi!

Nemocná Tomešová pobavila fanoušky: Kouzlo líčení v praxi!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

Další doporučené recepty:

KAŠTANOVÝ MYSTIC DREAM
KAŠTANOVÝ MYSTIC DREAM
Kaštany
Kaštany
Katalánská polévka
Katalánská polévka
Katův šleh (drůbeží)
Katův šleh (drůbeží)
Káva Tiramisu
Káva Tiramisu
Kavak
Kavak
  • Recepty.cz
  • Katův šleh
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact