Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Rychlé langoše
Magdiny plátky
"Tiramisu" roláda
Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)
Jednoduché tiramisu
Salát z pekingského zelí - zdravě a…
Lasagne s hovězím masem
Kuře v solné krustě
Sýrové karbanátky s uzeným masem
Palačinky se sýrem a špenátem
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč