Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Švýcarské fondue
Ďábelská směs na topinky
Zapečené buřty s nivou a cibulí
Salát z červeného zelí IV.
Celer z trouby
Špagety se špenátem a sýrem
Masová minutka na zeleno - rychle a…
Cuketové nudle se sýrovou omáčkou
Narozeninový dort s "marcipánem"
Palačinky se sýrem a špenátem
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč