Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Přírodní řízek se smaženou cibulí
Košíčky plněné pudinkovým krémem
Fazolový salát V.
Houstičky z domácí pekárny
Citronové řezy-máslové a výtečné
Jednoduchý koláč s rebarborou a…
Pepanovy buřty k pivu
(nejen) Masové roládky / závitky s…
Bramborové drbáky
Čočka na kyselo
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros