• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Jáhly s opečeným bramborem a fazolovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Jáhly s opečeným bramborem a fazolovou omáčkou

autor: Evunia
0.0
moje hodnoceni
2.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jáhly s opečeným bramborem a fazolovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g fazole
    • 1
      hrnek jáhly
    • 2
      ks brambory
    • 1
      ks kuřecí prsa
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžička sojová omáčka
    • 1
      lžička česnek sušený
    • 3
      ks vejce
    • 1
      ks masox /kuřecí rosolovitý od Knorr/
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks pórek
    • 1
      špetka majoránka
    • 1
      lžička rostlinné máslo

Postup přípravy receptu

1
Jáhly:
2
Na jeden hrnek jáhel - dva hrnky vody. Jáhly zalijeme a vaříme, dokud se voda nevsákne.
3
Pozor, aby se jáhly nerozvařily.
4
Na pánvi (používám wok nebo jinou hlubokou pánev) necháme roztéct lžičku rostlinného másla, přidáme nahrubo nastrouhanou cibuli, pořádně promícháme, poté přidáme jáhly a mrkev. Zakapeme sojovkou a dochutíme špetkou soli.
5
Stále promícháváme vařečkou, aby se netvořily hrudky.
6
Na pánvi z ušlehaných vajec uděláme omeletu, nakrájíme na nudličky a přidáme do jáhel. Vše znovu dobře promícháme.
7
Kuřecí prsa:
8
Pouze nakrájíme na nudličky, zakápneme sojovkou a dochutíme lžičkou česneku. Opražíme dozlatova.
9
Brambory:
10
Ve slupce umyjeme, necháme v hrnci 5 minut projít varem, posypeme majoránkou a necháme upéct v troubě.
11
Fazolová omáčka:
12
Přes noc namočené fazole vaříme úplně doměkka, přidáme 2 balíčky bujonu a celý pórek.
13
Když jsou fazole měkké, buď procedíme nebo rozmixujeme do kaše.
14
Osobně fazole cedím (prosívám). Syn fazole nejí, ale když je to omáčka, nepozná to a já mu říkám, že je to guláš, takže je sní. :)
15
Jestliže je omáčka hodně hustá, spíš jako kaše, přidáme ještě trochu horké vody.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Uzené maso s fazolovou kaší a šafránovou omáčkou

Uzené maso s fazolovou kaší a…

Filé s bramborovo - fazolovou kaší

Filé s bramborovo - fazolovou kaší

Tortilly s fazolovou směsí

Tortilly s fazolovou směsí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarda | 2. 11. 2015 10:48

    Podle obrázku to vypadá to spíš na otravu jídlem :-D

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Luštěniny Oběd Pečení Vaření Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek sušený Cibule Fazole Jáhly Kuřecí prsa Majoránka Masox Mrkev Pórek Rostlinné máslo Sojová omáčka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nugátové řezy

Nugátové řezy

Rychlá vločková polévka

Rychlá vločková polévka

Pravý segedínský guláš

Pravý segedínský guláš

Chlebové "lasagne"

Chlebové "lasagne"

Zapékané brambory s brokolicí a kuřecím masem

Zapékané brambory s brokolicí a…

Nakládaný králík se zakysanou smetanou  Dočík

Nakládaný králík se zakysanou…

Mrkvový dort Pedro

Mrkvový dort Pedro

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Slané lívance

Slané lívance

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
19
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
14
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
13
Vánoční marokánky
Vánoční marokánky

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Hvězda Žhavého místa Connellyová: 55 a stále krásná!

Hvězda Žhavého místa Connellyová: 55 a stále krásná!

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

Další doporučené recepty:

Jáhlové muffiny
Jáhlové muffiny
Jáhlové placičky s mrkví
Jáhlové placičky s mrkví
Jáhlové placky
Jáhlové placky
Jahodová bublanina
Jahodová bublanina
Jahodová limonáda
Jahodová limonáda
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
  • Recepty.cz
  • Jáhly s opečeným bramborem a fazolovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact