RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Plněná sekaná z bůčku
Koleno v alobalu na grilu
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Tuňákové karbanátky
Taštička z listového těsta s pudinkem…
Frýdecká kotleta v alobalu
Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Placičky ze zbylé bramborové kaše
Třešňové (višňové) muffiny / koláč
Vepřová panenka s houbami a jablky
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví