• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Indiánci
Napište svůj komentář k receptu

Indiánci

autor: Veronika Bučková Šestáková
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 24
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Indiánci
Nahrát fotku
 

Suroviny

12 porce
  • korpus
    • 120
      g bílek
    • 50
      g cukr krupice
    • 40
      g vanilkový pudink
    • 55
      g žloutek
    • 1
      lžíce voda
    • 80
      g hladká mouka
  • sníh
    • 150
      g cukr krupice
    • 125
      ml voda
    • 6
      ks bílek
    • 150
      g moučkový cukr
    • 1
      lžíce jahodový džem
  • suroviny na dokončení
    • 200
      g hořká čokoláda

Postup přípravy receptu

1
Postup na korpus:
2
bílky vyšleháme s 2/3 cukru na tuhý sníh a všleháme pudinkový prášek.Žloutky s vodou a 1/3 cukru ručně zamícháme metličkou.Obě směsi ručně spojíme a vmícháme prosátou mouku.Směs naplníme do cukrářského pytlíku a hladkou trubičkou stříkáme na plech vyložený pečícím papírem plná kolečka o průměru 4 cm.Pečeme v troubě rozehřáté na 220 °C do světle hnědé barvy cca 6-8 minut.Hotové korpusy necháme vychladnout.
3
Postup na sníh:
4
na středním ohni svaříme cukr krupici s vodou na tzv. bublinu (cukrový rozvar)-očko z drátu ponoříme do rozvaru a vyjmeme, jakmile vyfoukneme jednu bublinu, ztlumíme oheň a zároveň dáme šlehat do robotu na plný chod bílky s moučkovým cukrem.Znovu zkusíme rozvar a vaříme tak dlouho, dokud se v očku neudělá po vyfouknutí více bublin po sobě.Robot, ve kterém šleháme bílky, zpomalíme a tenkým pramínkem vléváme do bílků cukrový rozvar.Mícháme do úplného vychladnutí.Nakonec přidáme džem a důkladně vymícháme.
5
Dokončení:
6
vychladlým sněhem naplníme cukrářský pytlík s hladkou trubičkou a na vychladlé korpusy stříkáme postupně na sebe 3 vrstvy.Dáme dobře vychladit do lednice.Čokoládu rozehřejeme do tekutého stavu, musí být spíš řidší než hustší a nesmí být horká.Do připravené čokolády namáčíme vychlazené indiánky.
7
Přeji všem ať se povedou jako mě, je to vážně dobrota :)
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Pečení Vaření Návštěva Česko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krupice Hladká mouka Hořká čokoláda Jahodový džem Moučkový cukr Vanilkový pudink Voda Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Roštěnky na kmínu

Roštěnky na kmínu

Mramorové maso

Mramorové maso

Univerzální dortový korpus

Univerzální dortový korpus

Zapečené těstoviny se špenátem a tofu

Zapečené těstoviny se špenátem a tofu

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Osvěžující rybízové želé

Osvěžující rybízové želé

Vepřová líčka na červeném víně s bramborovými noky

Vepřová líčka na červeném víně s…

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…

Kuřecí kari maso s cuketou

Kuřecí kari maso s cuketou

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

77
Keeftedes - rodinné Ťofty
Keeftedes - rodinné Ťofty
42
Kynutý koláč z remosky - bramborové těsto
Kynutý koláč z remosky -…
29
Bramborovo-cizrnová polévka s koprem
Bramborovo-cizrnová…
20
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
19
Salát Caesar
Salát Caesar

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Chuťovky s jemnou pomazánkou
Chuťovky s jemnou pomazánkou
Chuťovky s Nivou a ořechem
Chuťovky s Nivou a ořechem
Chuťovky se sýrovou pomazánkou
Chuťovky se sýrovou pomazánkou
Indiánky
Indiánky
Indiánky z cukrárny Myšák
Indiánky z cukrárny Myšák
Indická čočka dhal
Indická čočka dhal
  • Recepty.cz
  • Indiánci
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact