• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Hrách zapékaný se zelím
Napište svůj komentář k receptu

Hrách zapékaný se zelím

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hrách zapékaný se zelím
Hrách zapékaný se zelím
Hrách zapékaný se zelím
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hrách
    • 200
      ml rajčatová šťáva
    • 500
      g kysané zelí bílé
    • 100
      g eidam sýr
    • 40
      g strouhanka
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Předem namočený hrách uvaříme do husté kaše. Ke kaši zamícháme rajčatovou šťávu, kysané zelí, sůl a pepř, a směs vlijeme do vymazaného pekáčku vysypaného strouhankou a zapečeme. Před dopečením posypeme strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrách na maďarský způsob

Hrách na maďarský způsob

Vařený hrách

Vařený hrách

Hrách a kroupy

Hrách a kroupy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pavel Tihlařík | 6. 5. 2014 13:11

    Přikláním se k variantě s cibulí a špekem. Jídlo je pak velmi chutné.

  • listicka777@seznam.cz | 23. 10. 2013 15:46

    čabajku přidejte opečenoou chytne to šmrnc :) ;-)

  • Pilný jedlík | 25. 9. 2013 20:06

    Sním téměř vše, až na wasabi. Od té doby, co jsem zkusil tento recept se můj seznam zapovězených pokrmů rozšířil o hrách zapékaný se zelím. Chuť by opravdu možná šla trochu narovnat špekem a cibulkou. Osobně se však již do reparátu pouštět nebudu. Všem přeji dobrou chuť.

  • Zdena z JM | 4. 5. 2006 06:15

    Když se to dělá přesně podle receptu,není to nic moc.Asi by to opravdu chtělo vylepšit tou cibulkou a třeba slaninou.

  • Adi | 4. 4. 2006 20:18

    Tento recept som skusala aj s Makyho tipom = spekom a cibulkou. Do zmesi som este naviac pridala osmahnute kuracie prsia nakrajane na kosticky. Chutnalo to vynikajuco!!! A dokonale zahnalo akekolvek pocity hladu :-)

  • maky | 24. 2. 2005 08:21

    Docela zajímavé chuti. Sice to nevypadá nic moc ale je to dobré. Příště až to budu dělat bych asi na špeku udělala trochu cibulky a vmíchala to.Myslím že hlavně ten špek by tomu dal vůni.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Luštěniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Hrách Kysané zelí Pepř mletý Rajčatová šťáva Rostlinný olej Strouhanka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plundrové těsto

Plundrové těsto

Smažený sýr bez smažení

Smažený sýr bez smažení

Kretské tzatziky

Kretské tzatziky

Ďábelský Pangasius

Ďábelský Pangasius

Sýrovo-kuřecí špízy

Sýrovo-kuřecí špízy

Fazole s kroupami a slaninou

Fazole s kroupami a slaninou

Cuketa s vejci - smaženice

Cuketa s vejci - smaženice

Adžika masovo-zeleninové ragú

Adžika masovo-zeleninové ragú

Kapustová polévka s klobásou

Kapustová polévka s klobásou

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

17
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
11
Crêpes Suzette
Crêpes Suzette
11
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
11
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
11
Rýže s ovocem
Rýže s ovocem

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Čunderlíková alias Ina z Nemocnice: Drama kolem rozvodu s Bobkem

Čunderlíková alias Ina z Nemocnice: Drama kolem rozvodu s Bobkem

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Rudá královna Geislerová opět zazářila! Kdo další zaujal povedeným modelem?

Rudá královna Geislerová opět zazářila! Kdo další zaujal povedeným modelem?

Ženy.cz Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Blesk.cz Nemocná Tomešová pobavila fanoušky: Kouzlo líčení v praxi!

Nemocná Tomešová pobavila fanoušky: Kouzlo líčení v praxi!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

Další doporučené recepty:

Hradecké kyselo
Hradecké kyselo
Hrách a kroupy
Hrách a kroupy
Hrách na maďarský způsob
Hrách na maďarský způsob
Hrachová kaše
Hrachová kaše
Hrachová kaše (moc dobrá)
Hrachová kaše (moc dobrá)
Hrachová kaše s klobásou a kyselou okurkou
Hrachová kaše s klobásou a kyselou…
  • Recepty.cz
  • Hrách zapékaný se zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact