• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Hovězí s hořčicovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí s hořčicovou omáčkou

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí s hořčicovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1,50
      kg hovězí roštěná nebo zadní
    • 1
      ks cibule
    • 3
      ks nakládané okurky
    • 5
      lžíce hořčice plnotučná 4-5
    • 2
      ks vejce natvrdo
    • slunečnicový olej
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      kostka masox

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a vložíme na rozpálený tuk a po obou stranách opečeme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a společně ještě chvíli osmahneme. Maso podlijeme, přidáme kostku masoxu a dusíme doměkka. Potom maso vyjmeme, přidáme 4-5 lžic plnotučné hořčice, okurku a vejce nakrájené na malé kousky a promícháme. Vložíme zpět dušené hovězí masíčko a prohřejeme. (Druhý den je to maso ještě lepší).
2
Jako příloha je nejlepší bramborový knedlík nebo dušená rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí s prosciuttem a hořčicovou brandy omáčkou

Hovězí s prosciuttem a hořčicovou…

Hovězí vývar / hovězí polévka

Hovězí vývar / hovězí polévka

Hovězí pupek s houbovou omáčkou a sejkorami

Hovězí pupek s houbovou omáčkou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Di | 19. 3. 2008 09:07

    Podobný recept jsem před léty získala od maminky mého manžela. Malé obměny: Pod maso lze dát nakrájenou slaninu, k cibuli přidám také stroužek, dva nasekaného česneku. Maso opeču. opepřím a hned přidám hořčici. Podleju a dusím (bez masoxu). Po změknutí masa vydusím na šťávu, zapráším moukou, opeču ji a podliji studenou vodou, rozmíchám do hladka, povařím a přidám smetanu (kysanou nebo sladkou). Kostičkami okurky sypu na talíři. Dělám také z nakrájeného vepřového srdce (raději v papiňáku), je to moc dobré. U nás se jako příloha jí houskové knedlíky (nekynuté).

  • Lenka Mauleova | 18. 3. 2008 19:20

    Bylo to mooooc dobré i když jsem to trošku upravila...maso jsem dala na kostičky protože jsem ho měla málo...navíc jsem přidala ještě nakrájený párek a zahustila jsem to tmavou jíškou. Skvělé!!!!

  • Anonym | 9. 5. 2006 20:01

    Tento recept dělám roky,jsou to moc dobré roštěnky,ale ten kdo nemá rád hořčici,ten si nepochutná,jelikož ona je namísto mouky jako zahuš´tovadlo.Velice pikantní.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Hovězí roštěná Masox Nakládané okurky Pepř mletý Slunečnicový olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí maso pěti vůní

Hovězí maso pěti vůní

Plněná krkovička

Plněná krkovička

Ořechové řezy III.

Ořechové řezy III.

Barevné jablečné řezy

Barevné jablečné řezy

Smetanovo kokosový jablečný moučník

Smetanovo kokosový jablečný moučník

Zapečené brambory s kuřecím masem a slaninou

Zapečené brambory s kuřecím masem a…

Buchty jako od babičky

Buchty jako od babičky

Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)

Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)

Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po našem

Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

26
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
13
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
13
Rýžový salát / příloha
Rýžový salát / příloha
10
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
10
Tvarohová rýže
Tvarohová rýže

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Nedělní Aha! 2.11.2025

Nedělní Aha! 2.11.2025

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Listopad podle numeroložky: Jeden výjimečný týden! A pozor na citové vydírání

Listopad podle numeroložky: Jeden výjimečný týden! A pozor na citové vydírání

  • Recepty.cz
  • Hovězí s hořčicovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact