• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Houbofleky
Napište svůj komentář k receptu

Houbofleky

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Houbofleky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g nudle
    • 300
      g čerstvé houby
    • pepř mletý
    • sůl
    • sádlo nebo Olej

Postup přípravy receptu

1
Čisté houby opláchneme a dáme krátce povařit. Houby scedíme, na sádle osmahneme. Mezitím uvaříme široké nudle.
2
Po uvaření nudle propláchneme vodou a dáme na houby se sádlem, osolíme, opepříme promícháme a prohřejeme.
3
Podáváme se zelným salátem, nebo kyselou okurkou. Houby můžeme nahradit i žampióny.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Houbové flíčky / houbofleky

Houbové flíčky / houbofleky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • annnabellla | 8. 1. 2015 14:49

    ;-) přesně jste mi to vzala z úst...

  • mmarcela | 30. 9. 2012 16:06

    ano,vejce to jen pokazíte

  • mmarcela | 30. 9. 2012 16:05

    nastrouhaný eidam na houbofleky??????Anežko,až budeš velká holka,naučíš se vařit určitě i ty :-$

  • Anonym | 8. 7. 2007 13:23

    opravdu lepší je osmažit houby.já pak ještě usmažím zvláštˇvajíčka a vše zamíchám dohromady.slavka

  • Anezka | 9. 3. 2007 10:28

    Houby jsem udelala na panvicce s cibulkou a slaninou. Cele jsem to zapekla s vejcema tesne pred dopecenim posypala nahrubo nastrouhanym eidamem. Mnamka

  • Šárka Matyášová | 20. 8. 2006 06:48

    nene, tak jak je to popsáno, je to OK, jen houby nepředvářím, ale dusím na pánvičce....vejcem se to jen zkazí....recept znám od mala, dělala ho už moje prababička.....říkáme tomu nudle s houbama :-))

  • Michaela Atherton | 16. 5. 2006 17:28

    Tento recept mam rada, ale pridavam do toho uvareny spenat a cibulku.

  • Gábna | 16. 5. 2006 10:49

    na těchto stránkách je recept na "zapečené flíčky se šunkou"

  • peskat | 16. 5. 2006 09:52

    Lepší je,kdyz jsou houby dušené,přidají se nudle a muže se pridat i vajičko.Je to pak jako smaženice s nudlemi.Je to dost syte.

  • marketa | 30. 11. 2005 16:25

    prosím poradte mi jak udělat šunkofleky ty klasicky. tenhle recept nic moc

  • nolina | 29. 8. 2005 13:06

    je to škoda houby oplachovat.Lepší je dát je na cibulku kmín ,pepř,sůl trochu podusit a pak přidat těstoviny.Dobré je taky dát houbové koření.

  • Heřmin Kuchař | 26. 8. 2005 11:30

    jo no,taky kdyz sem to cetl sem si rikal proc to radsi nezapect...:))

  • Mlsal Neobyčejný | 25. 8. 2005 15:04

    Akorát by neškodilo zalít směs rozšlehaným a oVegetěným vejcem a zapéct v troubě dozlatova

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Flíčky
Pokrmy Z těstovin Z hub Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé houby Nudle Pepř mletý Sádlo Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šopský salát alá Verunka

Šopský salát alá Verunka

Avokádová pasta

Avokádová pasta

Bramborové knedlíky ze studených brambor

Bramborové knedlíky ze studených…

Nepečený moučník (dobrotka)

Nepečený moučník (dobrotka)

Kachna bez práce

Kachna bez práce

Celozrnný chléb z domácí pekárny

Celozrnný chléb z domácí pekárny

Hraběnčin rebarborový koláč

Hraběnčin rebarborový koláč

Kuřecí stehna na medu s jablky

Kuřecí stehna na medu s jablky

Zapečené mačkané brambory

Zapečené mačkané brambory

Doporučujeme

30 minut
Rychlé karí s květákem a batáty

Rychlé karí s květákem a batáty

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

16
Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
Banh mi - bageta s…
16
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
14
Pstruh na čekankovém risottu
Pstruh na čekankovém…
14
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
13
Kotlety na smetaně
Kotlety na smetaně

Zajímavé články

Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a zvládnete ho i vy
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a…
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
AHA.cz Bagárová přiznala krizi: Po Lekajovi ani stopy

Bagárová přiznala krizi: Po Lekajovi ani stopy

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Velkolepé turné Lucie slavící 40 let: Roboti, hvězdy a 22 vypalovaček!

Velkolepé turné Lucie slavící 40 let: Roboti, hvězdy a 22 vypalovaček!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Charakteristika všech 12 znamení: Platí vždycky, co se o nich říká? Astroložka Boháčová prozradila!

Charakteristika všech 12 znamení: Platí vždycky, co se o nich říká? Astroložka Boháčová prozradila!

  • Recepty.cz
  • Houbofleky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact