Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou
Zmrzlina s karamelizovanými vlašskými…
Salát s hroznovým vínem a vlašskými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zajímavá kombinace, skvělá chuť. Bazalka je vždycky lepší čerstvá (krájím si ji do mrazáku)
Moc dobré,ty ořechy tomu dávají skvělou chuť
a bazalka sušená, nebo čerstvá ?
Fakt bašta ... Mňam PF
Vepřové závitky v římském hrnci
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv…
Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
Opilý Izidor - Lux
Brokolice se žampiony
Whiskey Sour - koktejl
Vepřové maso s paprikou a rajčaty
Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem
(Ne)alkoholické Mojito / Koktejly
Vepřová panenka s houbami a jablky
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví