• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Gulášová polévka z předního hovězího masa
Napište svůj komentář k receptu

Gulášová polévka z předního hovězího masa

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 106
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gulášová polévka z předního hovězího masa
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hovězí maso
    • 2
      lžíce sádlo
    • 2
      ks cibule
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce mletá paprika
    • 1
      lžička drcený kmín
    • 1
      lžička majoránka
    • 3
      stroužek česnek
    • 300
      g brambory
    • 1,50
      l zeleninový vývar nebo kostku bojonu

Postup přípravy receptu

1
Na sádle orestujeme drobně pokrájenou cibuli a přidáme na kostky pokrájené maso. Když je maso opečené přidáme papriku a krátce orestujeme, ihned pak zalijeme troškou vývaru, osolíme a dusíme pod poklicí téměř doměkka a do vydušení šťávy. Tuk pak zaprášíme moukou, orestujeme a zalijeme zbylým vývarem, přidáme pepř, kmín, brambory na kostičky a dovaříme doměkka. Ke konci vaření přidáme rozetřený česnek a majoránku, popřípadě přilijeme trošku vody a dochutíme solí. Podáváme s čerstvým pečivem nebo plackami,klidně jako hlavní chod. Výborná je i s přidáním čerstvé papriky cca 10 minut před koncem vaření.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Závitky z hovězího masa

Závitky z hovězího masa

Okurková omáčka z hovězího masa

Okurková omáčka z hovězího masa

Gulášová polévka z mletého masa

Gulášová polévka z mletého masa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hajnikovi | 21. 4. 2017 17:52

    Mnamozo famozo delikateso gabloso <3 <3 <3 <3 <:-) <3

  • MartikK
    MartikK | 28. 2. 2016 19:46

    Jednoduchá a výborná.

  • Jan Tůma | 19. 2. 2016 10:45

    Vynikající.Použil jsem hovězí krk.

  • Lada | 29. 11. 2015 13:47

    Výborná polévka. Děkuji

  • Jana | 24. 11. 2015 09:30

    Je vynikající,děkuji.

  • Radek Polák | 4. 6. 2015 19:27

    Lípto ani nejde, je to senzace a boule za ušima mámevšichni. Dík za skvělý recept.

  • lidatr | 27. 3. 2015 08:55

    Vařím ji roky, je VÝBORNÁ. :-) :-) :-) :-) :-) :-)

  • Velký vezír | 10. 11. 2014 12:16

    Díky za tenhle recept, dělám pravidelně. Lepší než guláš :-)

  • Vokřálová | 11. 7. 2014 21:53

    Toto je nejlepší gulášová polévka a chlapy k ní sblafnou bochník chleba ani nemrknou. Jenom musí být pořádně ostrá, takže feferónka a pálivá paprika místo sladké nesmí chybět.

  • recepty73
    recepty73 | 3. 2. 2014 18:06

    ...podle toho, koho chcete nasytit ...pro čtyři jedlíky akorát, pro šest bude stačit taky a dejte jim k ní chleba

  • Standa | 1. 2. 2014 08:31

    Mám dotaz.kolik porcí polévky vaříte podle tohoto receptu?Děkuji za odpoěd

  • kenad | 27. 1. 2014 18:30

    Mňam,mňam,super dobrůtka 8-)

  • pajinsan | 14. 12. 2013 23:00

    Výborná polévka...napoprvé jsem dělal hned 10 litrů :)

  • Jana | 24. 11. 2013 20:45

    Od té doby, co jsem narazila na tento recept, už jiný na gulášovou polévku nehledám :) Jen místo jíšky používám na zahuštění najemno nastrouhané brambory - přidávám spolu s pepřem, kmínem a bramborami na kostičky.

  • Iva Černá | 15. 8. 2013 14:17

    Manželovi chutná že všech polévek nejvíc a nevyžaduje ani druhý chod. Vystačí si s čtvrtkou chleba a cibulí .

  • lujdicka | 25. 2. 2013 11:42

    Tak tahle polévka je vynikající, naprosto úžasná :-) Přidala jsem do ní ještě na kostičky nakrájenou pikantní klobásku a nemělo to chybu :-)

  • Boris | 12. 1. 2013 12:41

    Uvařil jsem ji a musím konstatovat, že byla výborná. Masíčko jsem pomalu dusil až 1,5 hodiny, ale stálo to za to.

  • Martina | 1. 12. 2012 23:54

    Načo chleba? Jebať treba :-D

  • Iveta Mrákotová | 29. 8. 2012 19:29

    Vařila jsem jí v papiňáku a povedla se mi tak, že jsem málem ani neochutnala, když se na ní chlapy vrhli. Děkuji

  • Cibulková M | 18. 4. 2012 19:17

    Polévka je výborná a dokonce chutnala i našemu prckovi, musela jsem mu jen maso nathat na menší kousky a jak si dával.

  • Švehla | 12. 12. 2011 13:36

    Dobrá 8-) ,silná jak noha od stolu.

  • Michaela Chadimová | 4. 10. 2011 13:33

    Povedla se a byla výborná, koření jsem vyměnila za gulášové koření, je tam to samé ;-)

  • Jana | 16. 8. 2011 13:59

    Dovařeno, snědeno a chutnala nám hodně. Bez chuti určitě nebyla a ani nemohla, když v polévce bylo dobré koření a česnek ;-) :-) .

  • jenda valko | 15. 8. 2011 17:51

    Nezlobte se na mně,ale máte to nějaké bez chuti, dejte tam vyškvař slaninku

  • Věra Slabá | 15. 8. 2011 11:49

    Výborná polévka! Já s masem dávám dusit i mrkev s celerem a tak nepotřebuji zeleninový vývar. Zeleninu pak vyndám, část nechám v polévce a zbytek slupnu. Doporučuji zkusit, je moc dobrá.

  • Jarda | 30. 7. 2011 10:24

    Bomba!!!sem začátečník a troufl sem si na něco lepšího než na pytlikačku 8-) !

  • Landová | 15. 6. 2011 11:02

    stará dobrá gulášovka :-*

  • Zdena | 2. 5. 2011 14:08

    Posílám velkou pochvalu, byla vynikající O:-) :-)) !

  • Maty | 2. 3. 2011 06:52

    Vyborna!Staci chleba a sem po obede.

  • Anonymous | 16. 2. 2011 21:55

    mnaaaam

  • petr | 14. 2. 2011 12:20

    :-P mnam mnam udelal jsem to pro anglicke kuchtiky tady v londine jeste se plizuji ;-)

  • h0mbr33 | 5. 2. 2011 12:33

    kde čteš na masle???? :-X

  • chicago | 17. 1. 2011 04:45

    Proc sadlo a potom na masle..???? :-\ :-\

  • Jana | 14. 1. 2011 19:42

    Dělám stejně a pro chlapy je to lahůdka!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Gulášová Hovězí
Polévky Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Drcený kmín Hladká mouka Hovězí maso Majoránka Mletá paprika Pepř mletý Sádlo Sůl Zeleninový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ďábelská pomazánka na topinky

Ďábelská pomazánka na topinky

Babiččin sádlový koláč

Babiččin sádlový koláč

Smažené plněné kapustové listy (závitky)

Smažené plněné kapustové listy …

Tetino maso

Tetino maso

Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Krkovice na moravance

Krkovice na moravance

Gratinované brambory (nejen) s cibulkou

Gratinované brambory (nejen) s…

Bůček na pivu - pikantní

Bůček na pivu - pikantní

Zelný salát se zeleninou

Zelný salát se zeleninou

Doporučujeme

30 minut
Palačinky se sýrem a špenátem

Palačinky se sýrem a špenátem

45 minut
Linecké cukroví krok za krokem

Linecké cukroví krok za krokem

45 minut
Crinkles

Crinkles

55 minut
Pracny

Pracny

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

20
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
18
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
15
Srbské rizoto
Srbské rizoto

Zajímavé články

Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky, díky kterým to půjde mnohem lépe
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky,…
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte se ho podle video návodu
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte…
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete mít hotové do 30 minut
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete…
Masarykovo cukroví: Upečte si jednoduchá ořechová kolečka, která miloval náš první prezident
Masarykovo cukroví: Upečte si jednoduchá ořechová…
Perníkové chaloupky jako z Hollywoodu: Poznáte, z kterých filmů jsou?
Perníkové chaloupky jako z Hollywoodu: Poznáte, z…
AHA.cz Rozvod století: První vyjádření Karlose Vémoly ke krachu manželství s Lelou

Rozvod století: První vyjádření Karlose Vémoly ke krachu manželství s Lelou

Mimibazar Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Dáma.cz Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Blesk pro ženy Slavnostní oblečení podle stylistky: Co skryje větší boky a čemu se vyhnout s velkým poprsím?

Slavnostní oblečení podle stylistky: Co skryje větší boky a čemu se vyhnout s velkým poprsím?

Ženy.cz Nesnáším hrocení Vánoc! Řekněme dost předvánočnímu peklu

Nesnáším hrocení Vánoc! Řekněme dost předvánočnímu peklu

Blesk.cz Leoš Mareš denně u Hezuckého: Zrušil i svůj obří koncert!

Leoš Mareš denně u Hezuckého: Zrušil i svůj obří koncert!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy 5 znamení, která potká do konce roku finanční překvapení: Kdo se může těšit na bonus a kdo bude počítat každou korunu?

5 znamení, která potká do konce roku finanční překvapení: Kdo se může těšit na bonus a kdo bude počítat každou korunu?

Další doporučené recepty:

Gulášová polévka z kuřecích žaludků
Gulášová polévka z kuřecích žaludků
Gulášová polévka z mletého masa
Gulášová polévka z mletého masa
Gulášová polévka z patizonu
Gulášová polévka z patizonu
Gulášová polévka z václavek
Gulášová polévka z václavek
Gurmánská krkovička
Gurmánská krkovička
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
  • Recepty.cz
  • Gulášová polévka z předního hovězího masa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact