Guacamole

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jana Han

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks avokádo zralá
    • 1
      lžíce cibule jemně krájené
    • 1
      ks rajče větší oloupané a jemně nakrájené
    • 2
      snítka koriandr jemně nasekaného
    • limetka džus,trocha
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Avokado rozříznout na půl, zabodnout nůž do pecky, trochu se pootočí a pak se lehce vyndá. Polévkovou lžící objet těsně mezi slupkou a dužinou a tím lehce vyndat dužinu. Vidličkou ji rozmačkat na kaši, přidat další přísady a zamíchat. Musí se ihned podávat, protože guacamole rychle tmavne, je-li dlouho na vzduchu. Můžete jej ale dát do malého igetového sáčku a zmrazit. Pokud někdy použijete jen polovinu avokáda, nikdy nevyndávejte pecku. I s peckou zabalte do plastiku a uložte v lednicce, vydrží tak déle.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.