• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Frittata s pečeným lilkem
Napište svůj komentář k receptu

Frittata s pečeným lilkem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Frittata s pečeným lilkem
Frittata s pečeným lilkem
Frittata s pečeným lilkem
Frittata s pečeným lilkem
Frittata s pečeným lilkem
Frittata s pečeným lilkem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Frittata s pečeným lilkem je skvělou večeří do pracovního týdne. Její příprava vám nezabere více jak půl hodinky a dozajista si pochutná celá rodina.

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks lilek střední
    • olivový olej
    • 500
      g brambory menší a uvařené ve slupce
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks červená paprika
    • 8
      ks vejce
    • 100
      g sýr feta
    • 2
      ks jarní cibulka
    • sůl a pepř

Postup přípravy receptu

1
Lilek pokrájejte podélně na čtvrtiny a každý kus pak ještě přepulte. Kusy lilku rozložte na plech vyložený pečicím papírem a dobře potřete olejem. Pečte v troubě předehřáté na 200 °C asi 20 minut.
2
Očistěte zbylou zeleninu. Brambory pokrájejte na kolečka, cibuli na klínky, papriku na kousky. Ve větší pánvi vhodné do trouby rozpalte asi 2 lžíce oleje, orestujte papriky s cibulí, asi 4 minuty, přidejte brambory a restujte, dokud nezačnou zlátnout, vše osolte a opepřete.

RADA: Krájení cibule

3
V misce vidličkou rozšlehejte vejce, osolte je, opepřete a vlijte do pánve. Na středním plameni nechte vejce lehce ztuhnout. Do polotuhých vajec zatlačte pečené kusy lilku a dejte asi na 5 minut dopéct do trouby pod gril. Podávejte s nadrobenou fetou a nasekanou jarní cibulkou.

RADA: Uchovávání sýrů

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Frittata s rýží, hráškem a žampiony

Frittata s rýží, hráškem a žampiony

Frittata s jarní cibulkou a hráškem

Frittata s jarní cibulkou a hráškem

Papriková frittata

Papriková frittata

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: FOOD Vegetariánské a zdravé
Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená paprika Cibule Jarní cibulka Lilek Olivový olej Sůl Sýr feta Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka z tuňáka

Pomazánka z tuňáka

Zapečené rybí filety

Zapečené rybí filety

Švestkový koláč nohama nahoru

Švestkový koláč nohama nahoru

Tuňáková pomazánka II.

Tuňáková pomazánka II.

Jablkový koláč se zakysanou smetanou

Jablkový koláč se zakysanou smetanou

Žampionová polévka se zakysanou smetanou

Žampionová polévka se zakysanou…

Koláče z Chyšek

Koláče z Chyšek

Mrkvové lívanečky

Mrkvové lívanečky

Jednoduchý domácí chléb bez hnětení

Jednoduchý domácí chléb bez hnětení

Doporučujeme

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Zázvorky - ty naše :o)
Zázvorky - ty naše :o)
14
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
14
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
13
Staročeský guláš
Staročeský guláš

Zajímavé články

Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
AHA.cz Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Přehlídka Debbie Brown ve stylu Francie: Svůdná dcera Verešové i Bendigova líbačka s návrhářkou

Přehlídka Debbie Brown ve stylu Francie: Svůdná dcera Verešové i Bendigova líbačka s návrhářkou

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

Další doporučené recepty:

Frittata
Frittata
Frittata
Frittata
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Frittata s rýží, hráškem a žampiony
Frittata s rýží, hráškem a žampiony
Friulské frico
Friulské frico
FRUIT PAMP MOON
FRUIT PAMP MOON
  • Recepty.cz
  • Frittata s pečeným lilkem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact