• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Francouzské piškoty s ovocem
Napište svůj komentář k receptu

Francouzské piškoty s ovocem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Francouzské piškoty s ovocem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g mleté mandle
    • 450
      g moučkový cukr
    • 200
      g cukr krupice
    • 60
      g bílek
    • ovoce drobné: maliny, ostružiny, borůvky, lesní jahody
  • Krém
    • 500
      ml smetana ke šlehání
    • 50
      g cukr krupice
    • 30
      g kakao

Postup přípravy receptu

1
**Piškoty:** Bílky s krupicovým cukrem vyšleháme, vsypeme mandlový prášek s moučkovým cukrem a dobře spojíme. Mícháme, až se hmota začne lesknout, a pak nastříkáme cukrářským sáčkem s hladkou trubičkou na silikonový plát nebo pečící papír. Necháme hodinu oschnout a pečeme v předehřáté troubě 12 minut při 150°C - dorůžova.
2
**Krém:** Smetanu s cukrem přivedeme k varu, přidáme kakao a povaříme. Necháme do druhého dne v chladničce, pak vyšleháme. Piškoty plníme krémem a drobným ovocem.
3
**Zdroj:** Národní tým kuchařů ČR
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Francouzské toasty s červeným ovocem

Francouzské toasty s červeným ovocem

Karamelové řezy s piškoty

Karamelové řezy s piškoty

Kakaové řezy s piškoty

Kakaové řezy s piškoty

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mirka | 20. 10. 2011 08:12

    Paní Simčo S., budíte dojem, že úči jsou vzorem netaktnosti. Pokárat se dá i za zavřenými dveřmi. Navíc se mi nelíbí Vaše tykání autorovi a Vaše překlepy. Než dám lidem cokoli přečíst, hledím si své bezchybnosti. Hezký den, Vaše kolegyně.

  • Simča S.
    Simča S. | 18. 3. 2011 14:06

    Jirko, budu ošklivá, ale úča se nezapře: VŽDY po tečce, čárce a pod MÁŠ dát mezeru :-), ¨Tak je norma pro psaní na stroji (počítači). Přiznám se, že mne to fakt tlučedo očí, ale zatím jsem vždycky zkousla jatyk... :-)

  • pippiva
    pippiva | 18. 3. 2011 11:17

    ...verne :-D

  • pippiva
    pippiva | 18. 3. 2011 11:17

    Jirko,v poznamkach k ingrediencim musis po carce dat mezeru,jinak pak fotka prekryva mnozstvi.Mne uz se to taky stalo,tak poucuji... 8-) ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Dezerty Pečení Chlazení Šlehání Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krupice Kakao Mleté mandle Moučkový cukr Ovoce Smetana ke šlehání
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cmunda na pekáči

Cmunda na pekáči

Grilovaný hermelín

Grilovaný hermelín

Vajíčková pomazánka III.

Vajíčková pomazánka III.

Výborné zapečené kuřecí s tatarkou

Výborné zapečené kuřecí s tatarkou

Klobásová pomazánka

Klobásová pomazánka

Kuskus salát

Kuskus salát

Domácí Monte krém

Domácí Monte krém

Müsli tyčinky II.

Müsli tyčinky II.

Batátové bramboráky

Batátové bramboráky

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
16
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
14
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
13
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Lenka Filipová stále v nemocnici: První slova dcery Lenny

Lenka Filipová stále v nemocnici: První slova dcery Lenny

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Francouzské piškoty s ovocem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact