• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Filet z candáta se šťouchaným bramborem a petrželovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Filet z candáta se šťouchaným bramborem a petrželovou omáčkou

0.0
moje hodnoceni
1.8
hodnotilo: 11
doba přípravy: 55 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Filet z candáta se šťouchaným bramborem a petrželovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks citron
    • 1
      ks filety
    • 40
      g máslo
    • 1
      špetka pepř mletý
  • Omáčka
    • 0,20
      l bílé víno - suché
    • 1
      ks šalotka
    • 1
      lžíce petržel
    • 1
      špetka sůl
    • 4
      lžíce smetana
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      ks jarní cibulka
    • 1
      svazek pažitka
    • 1
      špetka sůl
    • 60
      g máslo
    • 700
      g brambory
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Brambory uvaříme v osolené vodě a dobře zcedíme. Na másle orestujeme jarní cibulku. Přidáme brambory, které lehce rozmačkáme. Přidáme dle chuti máslo a dochutíme.
2
Z candáta uděláme filety a maso zbavíme žeberních kostí. Filety dobře osušíme, osolíme a poprášíme moukou a důkladně oklepeme.
3
Na pánvi rozehřejeme máslo. Filety dáme na pánev, kůží dolů a opečeme asi 4 minuty. Otočíme a vaříme další minutu. Přendáme na talíř, pánev zalijeme bílým vínem a necháme vyvařit. Přidáme smetanu, zavaříme a dochutíme.
4
Na talíř dáme šťouchané brambory, rybu a podlijeme omáčkou.
5
*Recept pro vás připravil úspěšný kuchař Zdeněk Pohlreich*
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Grilovaná kýta s cuketovým zelím, šťouchaným bramborem a ozdobou

Grilovaná kýta s cuketovým zelím,…

Candát se šťouchaným bramborem s brokolicí

Candát se šťouchaným bramborem s…

Treska se šťouchaným hráškem a kapustou

Treska se šťouchaným hráškem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Pokrmy Pečení Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno - suché Brambory Citron Filety Hladká mouka Jarní cibulka Máslo Pažitka Pepř mletý Petržel Šalotka Smetana Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Piškotová bábovka s kokosem

Piškotová bábovka s kokosem

Jablečný závin s piškotem

Jablečný závin s piškotem

Mrkvánky

Mrkvánky

Zmrzlinové sendviče

Zmrzlinové sendviče

Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou

Pařížské těstíčko (na obalování nebo na smažené placičky)

Pařížské těstíčko (na obalování nebo…

Smetanovo-křenová nebo česneková pochoutka - pomazánka

Smetanovo-křenová nebo česneková…

Brokolicovo-bramborové placičky

Brokolicovo-bramborové placičky

Bramborové knedlíky plněné směsí s anglickou slaninou

Bramborové knedlíky plněné směsí s…

Doporučujeme

30 minut
Palačinky se sýrem a špenátem

Palačinky se sýrem a špenátem

45 minut
Linecké cukroví krok za krokem

Linecké cukroví krok za krokem

45 minut
Crinkles

Crinkles

55 minut
Pracny

Pracny

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

49
Kohout na víně
Kohout na víně
47
Výpečky na víně
Výpečky na víně
47
Dýně na tymiánu
Dýně na tymiánu
46
Dvoubarevný závin
Dvoubarevný závin
46
Králík na medu
Králík na medu

Zajímavé články

Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky, díky kterým to půjde mnohem lépe
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky,…
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte se ho podle video návodu
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte…
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete mít hotové do 30 minut
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete…
Masarykovo cukroví: Upečte si jednoduchá ořechová kolečka, která miloval náš první prezident
Masarykovo cukroví: Upečte si jednoduchá ořechová…
Perníkové chaloupky jako z Hollywoodu: Poznáte, z kterých filmů jsou?
Perníkové chaloupky jako z Hollywoodu: Poznáte, z…
AHA.cz Rozvod století: První vyjádření Karlose Vémoly ke krachu manželství s Lelou

Rozvod století: První vyjádření Karlose Vémoly ke krachu manželství s Lelou

Mimibazar Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Dáma.cz Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Blesk pro ženy Slavnostní oblečení podle stylistky: Co skryje větší boky a čemu se vyhnout s velkým poprsím?

Slavnostní oblečení podle stylistky: Co skryje větší boky a čemu se vyhnout s velkým poprsím?

Ženy.cz Nesnáším hrocení Vánoc! Řekněme dost předvánočnímu peklu

Nesnáším hrocení Vánoc! Řekněme dost předvánočnímu peklu

Blesk.cz Nový dokument o Jaroslavu Satoranském (85): Vstup do KSČ? Vběhl zrůdě do pasti!

Nový dokument o Jaroslavu Satoranském (85): Vstup do KSČ? Vběhl zrůdě do pasti!

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy 5 znamení, která potká do konce roku finanční překvapení: Kdo se může těšit na bonus a kdo bude počítat každou korunu?

5 znamení, která potká do konce roku finanční překvapení: Kdo se může těšit na bonus a kdo bude počítat každou korunu?

Další doporučené recepty:

Filé zapečené s nivou
Filé zapečené s nivou
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Filet mignon a fazolový humus
Filet mignon a fazolový humus
Filet ze pstruha s čočkovým salátem
Filet ze pstruha s čočkovým salátem
Filety (nejen) se zeleninou
Filety (nejen) se zeleninou
Filety na zelenině - zapečené
Filety na zelenině - zapečené
  • Recepty.cz
  • Filet z candáta se šťouchaným bramborem a petrželovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact