• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Filet z candáta se šťouchaným bramborem a petrželovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Filet z candáta se šťouchaným bramborem a petrželovou omáčkou

0.0
moje hodnoceni
1.8
hodnotilo: 11
doba přípravy: 55 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Filet z candáta se šťouchaným bramborem a petrželovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks citron
    • 1
      ks filety
    • 40
      g máslo
    • 1
      špetka pepř mletý
  • Omáčka
    • 0,20
      l bílé víno - suché
    • 1
      ks šalotka
    • 1
      lžíce petržel
    • 1
      špetka sůl
    • 4
      lžíce smetana
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      ks jarní cibulka
    • 1
      svazek pažitka
    • 1
      špetka sůl
    • 60
      g máslo
    • 700
      g brambory
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Brambory uvaříme v osolené vodě a dobře zcedíme. Na másle orestujeme jarní cibulku. Přidáme brambory, které lehce rozmačkáme. Přidáme dle chuti máslo a dochutíme.
2
Z candáta uděláme filety a maso zbavíme žeberních kostí. Filety dobře osušíme, osolíme a poprášíme moukou a důkladně oklepeme.
3
Na pánvi rozehřejeme máslo. Filety dáme na pánev, kůží dolů a opečeme asi 4 minuty. Otočíme a vaříme další minutu. Přendáme na talíř, pánev zalijeme bílým vínem a necháme vyvařit. Přidáme smetanu, zavaříme a dochutíme.
4
Na talíř dáme šťouchané brambory, rybu a podlijeme omáčkou.
5
*Recept pro vás připravil úspěšný kuchař Zdeněk Pohlreich*
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Grilovaná kýta s cuketovým zelím, šťouchaným bramborem a ozdobou

Grilovaná kýta s cuketovým zelím,…

Candát se šťouchaným bramborem s brokolicí

Candát se šťouchaným bramborem s…

Treska se šťouchaným hráškem a kapustou

Treska se šťouchaným hráškem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Pokrmy Pečení Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno - suché Brambory Citron Filety Hladká mouka Jarní cibulka Máslo Pažitka Pepř mletý Petržel Šalotka Smetana Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí šunka

Domácí šunka

Jižanské fazole s klobásou

Jižanské fazole s klobásou

Čokoládový dort z jablek

Čokoládový dort z jablek

Cuketové řezy s tvarohovým krémem a polevou

Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…

Pórková omáčka

Pórková omáčka

Bramborové hrudky - smažené

Bramborové hrudky - smažené

Masové kostky (nudličky) v paprikovo-smetanové omáčce "Paprikáš"

Masové kostky (nudličky) v paprikovo…

Okoun na másle a kmínu

Okoun na másle a kmínu

Trhané vepřové

Trhané vepřové

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

23
Bublanina s ostružinami
Bublanina s ostružinami
16
Vánoční marokánky
Vánoční marokánky
16
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
15
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
14
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Němčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Hezuckého (†55) kamarád popsal boj o Patrikův život: Jiskřička naděje zhasla po 3 dnech! Přitom už měli plán

Hezuckého (†55) kamarád popsal boj o Patrikův život: Jiskřička naděje zhasla po 3 dnech! Přitom už měli plán

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

Další doporučené recepty:

Filé zapečené s nivou
Filé zapečené s nivou
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Filet mignon a fazolový humus
Filet mignon a fazolový humus
Filet ze pstruha s čočkovým salátem
Filet ze pstruha s čočkovým salátem
Filety (nejen) se zeleninou
Filety (nejen) se zeleninou
Filety na zelenině - zapečené
Filety na zelenině - zapečené
  • Recepty.cz
  • Filet z candáta se šťouchaným bramborem a petrželovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact