• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Filé po thajsku pikant
Napište svůj komentář k receptu

Filé po thajsku pikant

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Filé po thajsku pikant
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks filé z tresky nebo filety z mořských ryb
    • 3
      lžíce marináda
    • 1
      plechovka ananasový kompot
    • 80
      g hladká mouka
    • 1
      lžíce koření na ryby
    • slunečnicový olej
    • rýže kari
  • Thajská omáčka
    • 1
      kelímek zakysaná smetana nebo bílý jogurt
    • 3
      stroužek česnek rozdrcený
    • 150
      g ananasový kompot rozmixovaný
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      ks chilli papričky nebo tabasco dle chuti
    • 1
      lžíce pikantní hořčice

Postup přípravy receptu

1
Filé nebo filety z mořských ryb (losos, treska atd.) naložíme přes noc do marinády (3 lžíce šťávy z ananasového kompotu, filety poprášíme z obou stran kořením na mořské ryby, osolíme a přidáme trošku olivového oleje a zakapeme citronem). Filety osušíme v ubrousku a obalíme ve směsi hladké mouky a koření na mořské ryby. Opečeme na pánvi s olejem z obou stran.
2
Jako příloha je kari rýže a thajská omáčka, kterou přelijeme filety. Obložíme kompotovaným nebo čerstvým ananasem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sladko-kyselé vepřové po thajsku

Sladko-kyselé vepřové po thajsku

Tvarůžková pomazánka pikant

Tvarůžková pomazánka pikant

Bramborový salát pikant

Bramborový salát pikant

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. | 16. 10. 2011 19:18

    cuoco - možná někdo reagovat bude, ale takhle rychle je to tu nepravděpodobné.... Vždyť jsi nevydržel ani 24 hodin a navíc o víkendu.... Ale díky za - pro mne - zajímavou informaci, že thajci vesměs nemají toleranci na laktozu - to jsem netušila a překvapilo mne to....

  • cuoco | 16. 10. 2011 13:51

    Cakal som ze dakdo sa ozve preco som nazval tento recept 'blbost'. Nikomu to nevadi ale aj tak radsej vysvetlim. V Thajsku sa VOBEC nepouzivaju mliecne vyrobky vo vareni, lebo vacsina obyvatelstva nema toleranciu na laktozu. Takze keby kuchar -recepty nazval tento recept "file so smotanou a kecupom".Tak mi je to totalne jedno ale ako Thajske ako som povedal je to blbost. :'(

  • cuoco | 15. 10. 2011 19:53

    :-| Tento recept je totalna blbost, v Thajsku sa dava kokosove mlieko aky rozmixovany ananas ? kusky cerstveho , aky kecup? Thajska sladka chilli omacka, korenie na ryvby? co to je ? ano dava sa rybacia omacka, a horcica :'( ked sa tak tak limetkova stava.

  • Petra O. | 8. 12. 2008 18:30

    Trošku jsem se tohoto receptu bála, hlavně tedy thajské omáčky - ananas a česnek... Ale bylo to opravdu VYNIKAJÍCÍ. Já i přítel jsme si moc pochutnali, nakonec překousl i to, že jí k rybě jako přílohu rýži. Děkuji za recept a přeju odvahu vyzkoušet ho všem!

  • Monika | 29. 12. 2007 21:10

    Recept je opravdu výborný. Naložila jsem filety Pangasia. Hořčici jsem také dala dijonskou a do omáčky kysanou smetanu. Česneku jsem dala trochu víc a místo chilli papriky sambal - téměř to samé co tabasco. Ryba měla výbornou chuť a omáčka jídlu dodala říz. Opravdu doporučuju.

  • Petr Mikan | 25. 11. 2007 16:50

    Recept se mi osvědčil. Použil jsem filety z čerstvého chlazeného lososa a nechal v marinádě v lednici naložené 3 dny, takže maso bylo opravdu dobře okořeněné.Jen je potřeba dát pozor a opravdu maso od marinády osušit! Pokud to neuděláte, skončí váš kulinářský pokus s hořkou kůrkou na vrchu z připálené kořenící směsi - zvlášť pozor na papriku. Také omáčku jsem nechal uležet 3 dny, čímž dostala říz. Jen jsem měl pocit, že jsem přidal moc kečupu a je lepší použít jemný místo ostrého. Pálivou chuť dodá tabasco. Hořčici jsem použil dijonskou - osvědčila se. Doporučuji jen pro oporavdové vyznavače pikantní krmě.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananasový kompot Česnek Chilli papričky Filé z tresky Hladká mouka Kečup - jemný Koření na ryby Marináda Pikantní hořčice Rýže Slunečnicový olej Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hrachová polévka

Hrachová polévka

Salát z červeného zelí

Salát z červeného zelí

Volské topinky

Volské topinky

Vynikající kvasnicové knedlíčky do polévky od babičky

Vynikající kvasnicové knedlíčky do…

Bulgur s kuřecím masem

Bulgur s kuřecím masem

Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami

Bylinkové řízky s česnekem - pečené s…

Domácí chléb z pekárny

Domácí chléb z pekárny

Chřest s bešamelovou omáčkou

Chřest s bešamelovou omáčkou

Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

24
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
21
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…
18
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Němčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Vdovec po Zagorové Margita: Dodnes čichá její vůni! Rok a půl nedokázal uložit urnu

Vdovec po Zagorové Margita: Dodnes čichá její vůni! Rok a půl nedokázal uložit urnu

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

  • Recepty.cz
  • Filé po thajsku pikant
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact