• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Fazolový salát - sterilovaný
Napište svůj komentář k receptu

Fazolový salát - sterilovaný

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fazolový salát - sterilovaný
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg fazole uvařené
    • 1
      kg rajčata oloupaná
    • 1
      kg cibule
    • 1
      kg paprika
    • 1
      balíček deko
    • 250
      g cukr
    • 0,25
      l ocet
    • 0,25
      l rostlinný olej
    • 1
      lžička sůl

Postup přípravy receptu

1
Oloupaná rajčata, cibuli a papriku nakrájíme, přidáme uvařené fazole a smícháme. Dáme do sklenic, zalijeme rozvařeným cukrem s octem, solí a olejem, zalijeme a sterilujeme 20 minut na 85 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Barevný fazolový salát (lečo) - sterilovaný

Barevný fazolový salát (lečo) -…

Barevný paprikový salát s cibulí - sterilovaný

Barevný paprikový salát s cibulí -…

Květák - nakládaný, sterilovaný

Květák - nakládaný, sterilovaný

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Máňa | 18. 8. 2014 15:20

    Přidávam klobásky :-[

  • jarukrej | 15. 7. 2012 12:51

    děláme každý rok, vždy se po něm jen zapráší, super <3

  • MIRKA AKRIM | 16. 11. 2009 10:52

    JE TO VYBORNE, UDELALA JSEM JEDNU DAVKU, ASI JSEM MELA UDELAT VIC. MANZEL SI POCHVALUJE, ANI MU NEVADI, ZE JSEM FAZOLE TROCHU ROZVARILA. MNE TAM TROCHU NESEDI TEN OLEJ, JINAK CHUTOVE DOBRE.

  • recepty 73 | 30. 9. 2009 18:05

    1*.Zaručeně budu dělat každoročně.Jiří

  • recepty 73 | 27. 9. 2009 19:46

    Rád bych vyzkoušel,ale nejde mi do hlavy proč sůl,když je tam deko?A když už,tak kolik?Děkuji.Jiří

  • ladislava staffenová | 7. 6. 2008 12:05

    Já Deko už hodně dlouho nepoužívám,dělám si vlastní nálev na veškerou zeleninu,který je univerzální,osvědčil se.K nálevu pak podle druhu ještě přidám třeba kopr(okurky),koriandr(papriky)atd: na 4 litry vody dám 1 l 8% octa, 150g soli, 150 g písk.cukru, nebo 50 g cukru pro diabetiky. Tento salát je vynikající, já tam ale hodím pár hořčičních semínek,koriandr a nové koření. Ale to záleží na každého chuti.Ladka

  • Wendy | 7. 6. 2008 10:46

    Šlo by něčím nahradit deko? Snažím se používat "chemii" co nejméně... Děkuji

  • Margita | 28. 7. 2006 08:09

    Ešte so zabudla napísať, že v minulom roku som mala doma 1 brokolicu /malú/ a nakrájala som ju na malé kúsky /ružičky/ a zamiešala do ostatného. Bola to celkom pekná dekorácia v pohári a aj chuťove.

  • Margita | 28. 7. 2006 08:07

    Robím tento šalát už dlhšie a je výborný.Fazuľu dopredu namočím, najlepšie cez noc a až potom uvarím do mäkka. Nálev dávam takto: 2,5 dcl oleja, 2 dcl octu, 10 dkg kryšt.cukru, 1 preosiaty nakladač. Všetko premiešam a nechám pôsobiť 1-2 hod. Dám do pohárov a sterilizujem, aby viečka chytili /cca 10 min./ Všetci z rodiny si šalát chvália a aj v práci som porozdávala recept kolegyniam. Použitie: aj samotný s graham. pečivom, prípadne ako prílohu k rôznym jedlám.

  • Hana Lorencová | 27. 7. 2006 17:36

    Nálev si můžete upravit podle chuti.

  • Anonym | 27. 7. 2006 11:36

    Nebude to příliš kyselé,když se 1/4 l octa naředí jen 1/4 l oleje? A ta sůl už asi taky nebude potřeba,protože Deko sůl obsahuje.Nebo se mýlím?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zavařování & nakládání
Ostatní Zavařování a nakládání Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr DeKo Fazole Ocet Paprika Rajčata Rostlinný olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Piškotový nepečený dort

Piškotový nepečený dort

Bílkový chlebíček II.

Bílkový chlebíček II.

Drážďanský špaldový chleba

Drážďanský špaldový chleba

Nejfalešnější svíčková

Nejfalešnější svíčková

Škvarky z domácí pekárny

Škvarky z domácí pekárny

Sorrentinos, ravioly se sýrovou omáčkou

Sorrentinos, ravioly se sýrovou…

Brokolice nebo květák na italský způsob - zapečený

Brokolice nebo květák na italský…

Smažák bez prskání - sýrové placičky

Smažák bez prskání - sýrové placičky

Můj dýňový džus

Můj dýňový džus

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

25
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
24
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
15
Dušený hříbkový bůček
Dušený hříbkový bůček
15
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Palačinky s jablky a…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Violoncellistka Terezie Kovalová se vdala: Ukázala snímky ze svatby!

Violoncellistka Terezie Kovalová se vdala: Ukázala snímky ze svatby!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Fazolový prívarok
Fazolový prívarok
Fazolový salát
Fazolový salát
Fazolový salát - rychle a chutně
Fazolový salát - rychle a chutně
Fazolový salát (nejen) s kořenovou zeleninou
Fazolový salát (nejen) s kořenovou…
Fazolový salát s cuketou
Fazolový salát s cuketou
Fazolový salát s lečem
Fazolový salát s lečem
  • Recepty.cz
  • Fazolový salát - sterilovaný
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact