• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Fazole s uzeninou
Napište svůj komentář k receptu

Fazole s uzeninou

autor: Severová Miroslava
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fazole s uzeninou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček fazole
    • olivový olej
    • 1
      ks naložené papriky
    • 1
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      lžička oregáno
    • 1
      šálek kečup - jemný
    • 1
      ks točený salám nebo silný párek či klobása

Postup přípravy receptu

1
Fazole namočíme večer před vařením. Druhý den uvaříme v té vodě (může se i v papiňáku asi 20-30 minut) do měkka. Na pánvi na trošce olivového oleje zpěním nakrájený česnek na proužky a cibuli (část na kostičky, část na proužky - dle fantazie). Na to přidám nakrájenou sterilovanou papriku, posypu oregánem, zaliju kečupem a přidám pokrájenou uzeninu, přikryju pokličkou a dusím. Na měkké fazole, můžou se nechat celé nebo minule jsem je trochu rozmixovala tyčovým mixerem se přelije rozdušená paprika s uzeninou.
2
K tomu syrové kyselé zelí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rajské fazole s uzeninou

Rajské fazole s uzeninou

Rohlíčky plněné uzeninou

Rohlíčky plněné uzeninou

Kapustové karbanátky s uzeninou

Kapustové karbanátky s uzeninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie Horáková | 9. 1. 2007 11:05

    Připravuji stejně jako anonym, ale nedávám tatru,sypu strouhaným sýrem. Tato varianta z konzervy je nejenom rychlejší, ale nám i víc chutná, protože fazole jsou omáčkou hezky nasáklé. Možná, že to neumím , ale když vařím fazole z pytlíku, tak ať dělám, co dělám, vždy mám pocit, že se mi to dobře nespojí. Jedině to asi nechat odležet.

  • Sc. | 9. 1. 2007 10:54

    Nabízím ještě jednodušší "fazole pro lenochy" - na trošce oleje osmahnu nakrájený debrecínský párek (ten mi nejvíc chutná), přidám konzervu červených fazolí bez nálevu, pořádně prohřeju, případně trošku přisolím a přidám trochu čili - to podle chuti.

  • Anonym | 9. 1. 2007 10:06

    Pro spestření nabízím trochu jednodušší variantu...: Osmahnu cibuli a uzeninu, přidám strouhaný česnek, konzervu fazolí v rajské omáčce, většinou dělám ze dvou nebo tří, z toho alespoň jednu ostrou, přidám kečup, prohřeju a nakonec malinko zjemním tatrou. Je to výborné.

  • Jana V. | 6. 1. 2007 09:08

    Já přidám k cibuli uzeninu nakrájenou na kostičky a spolu opeču.Papriku už nepřidávám,jen trochu okyselím citr.šťávou.S čerstvým chlebem je to velmi dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Luštěniny Večeře Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Fazole Kečup - jemný Naložené papriky Olivový olej Oregáno Točený salám
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře na citronech

Kuře na citronech

Marináda na steaky

Marináda na steaky

Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi

Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi

Špagety se šmakounem a s hořčicí

Špagety se šmakounem a s hořčicí

Ananasová bábovka - vláčná

Ananasová bábovka - vláčná

Domácí kuřecí paštika

Domácí kuřecí paštika

Kokosovo-datlový koláč

Kokosovo-datlový koláč

Mrkvové šátečky s povidly

Mrkvové šátečky s povidly

Černá čočka s tuňákem

Černá čočka s tuňákem

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

36
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
29
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
13
Vepřová panenka s houbami a jablky
Vepřová panenka s…
12
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Hvězda Žhavého místa Connellyová: 55 a stále krásná!

Hvězda Žhavého místa Connellyová: 55 a stále krásná!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

  • Recepty.cz
  • Fazole s uzeninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact