Nejlepší domácí tatarka
Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Zapékané plněné brambory
Chléb skoro jako Šumava
Dvojbarevný jablečný koláč
Kuřecí řízky Ondráš
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Nivové kremrole
Chlebové "lasagne"
Vanilkovo-jablečná pohádka
Listové řezy s rumovou polevou
Vepřová panenka s houbami a jablky
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví