Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Zelňačka s klobásou
Brambory s kysanou smetanou
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Piškot s meruňkami a želatinou
Salát Caesar II.
Bábovka z kefíru hrníčková
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Domácí lučina z mléka
Grilovaný hermelín s červenou řepou
Vepřová panenka s houbami a jablky
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví