Domácí kandovaný zázvor
Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Nevařená rybízová šťáva
Humrové chlebíčky
Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou
Pařížský dort - Harlekýn
Naše vynikající bublanina
Jemné tvarohové lívance - kynuté
Krémová vajíčková pomazánka
"POLÁRKA" vanilkové řezy
Dort s čokoládovým krémem
Vepřová panenka s houbami a jablky
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví