Domácí kandovaný zázvor
Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Zapékané plněné brambory
Nejlepší makovec
Zapečená brokolice s krabími tyčinkami
Perník z domácí pekárny II.
Lesklá citronová poleva
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
Kuře pečené na zelenině
Tvarohový koláč líné ženy
Chřest s bešamelovou omáčkou
Vepřová panenka s houbami a jablky
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví