Domácí kandovaný zázvor
Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Zapečené těstoviny se špenátem
Jogurtový chléb
Bábovková roláda a la tvarohový…
Bramborová polévka s houbami a…
Klasická žemlovka
Těstoviny s vejci, parmezanem a…
Kořeněné škubánky-opečenky
Citronová (pomerančová) bábovka
Cizrnová pánev
Vepřová panenka s houbami a jablky
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví