Domácí kandovaný zázvor
Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Chilli con carne IV.
Jahodový dort s tvarohem a želé
Plněné papriky ve smetanové omáčce
Plněné smažené žampiony
Jednoduchý kávovník ala medovník
Jednoduché lečo z trouby
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Dort z OREO sušenek
Pečené kuře s čočkou beluga
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka