Domácí kandovaný zázvor
Chléb z domácí pekárny
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kremrole se šlehačkou
Cuketa vynikající
Jednoduché řezy II.
Slaný koláč s pórkem
Nové brambory s česnekovým máslem a…
Těstoviny s ricottou a pestem
Zapečené těstoviny s brokolicí
Houbové rizito (rýže) po našem
Lívanečky s horkými jahodami
Dýňová panenka Wellington s…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše