Máslové briošky
Briošky na hot dog
Škvarky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Houbová čalamáda
Buchta s jablky a kysanou smetanou
Česneková krkovička naložená v mléce
Sojové maso se zeleninou
Sušenky bez vajec - snadno a rychle
Americký Coca-Cola koláč (buchta) s…
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Česneková krkovička na tymiánových…
Francúzska cibuľová polievka
Palačinky se sýrem a špenátem
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč