• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Dobrá pizza
Napište svůj komentář k receptu

Dobrá pizza

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dobrá pizza
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 0,50
      kg hladká mouka
    • 1
      lžička sůl
    • 3
      lžička cukr
    • droždí
    • 1,50
      dl olej
    • 2,50
      dl mléko
  • Náplň
    • rajský protlak
    • kečup - jemný
    • česnek
    • koření na pizzu
    • pórek
    • salám
    • tvrdý sýr
    • nákládané žampiony

Postup přípravy receptu

1
Z mléka a kvasnic uděláme kvásek. Vypracujeme těsto. Dle potřeby přiléváme teplou vodu. Poté těsto vypracujeme, necháme ho odležet a nakynout. Potom ho rozválíme na igelitu a klademe na plech či formu.
2
Malý protlak smícháme s kečupem, kdo má rád může přidat i prolisovaný česnek. Touto směsí potíráme těsto a posypeme kořením na pizzu. Pak přidáme pórek, salám, tvrdý sýr, žampiony a znova sypeme kořením. Těsto necháme ještě nakynout a pečeme asi tak 20 minut na 250 °C.
3
Poznámka: Můžeme přidat cokoliv dle vlastní chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dobrá zeleninová polévka

Dobrá zeleninová polévka

Dobrá pomazánka na chlebíčky

Dobrá pomazánka na chlebíčky

Dobrá a rychlá brokolicová polévka

Dobrá a rychlá brokolicová polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. | 6. 8. 2011 15:31

    Dala jsem nakonec kvasnic půl kostky a asi to bylo akorát. S těstem se mi dobře pracovalo, měla jsem dvě velké kulaté pizzy a 6 lidí mělo dost. Přidala jsem nahoru i nějakou zeleninu a byla dobrá...

  • Simča S.
    Simča S. | 5. 8. 2011 17:22

    Buď špatně koukám, nebo tu není kolik kvasnic...

  • ája | 25. 4. 2011 17:28

    jak dlouho trvá celková příprava?? :/ :)) ;-)

  • Janaso | 15. 4. 2011 20:38

    Dobrá pizza.

  • Tereza T
    Tereza T | 3. 1. 2011 14:17

    Dobrý den, patří tam olej i mléko, poměr je opraven, díky.

  • Adela | 2. 1. 2011 20:59

    nema bejt misto deci oleje deci mleka?

  • Monty | 24. 7. 2007 12:50

    I love it.

  • josua josua | 28. 4. 2007 20:44

    je výborná!!! recept jsem dal kolegyním a ty si ji nemůžou vynachválit! dělám ji , jednoduchá a skvělá!

  • Ali | 21. 8. 2006 18:57

    není toho oleje moc??

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Večeře Pečení Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cukr Droždí Hladká mouka Kečup - jemný Koření na pizzu Mléko Nákládané žampiony Olej Pórek Rajský protlak Salám Sůl Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ostrá pomazánka s pivem

Ostrá pomazánka s pivem

Zámecké brambory

Zámecké brambory

Ovocné košíčky II.

Ovocné košíčky II.

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pařížské rohlíčky od Dáši

Penne con polo

Penne con polo

Základní těsto na pizzu

Základní těsto na pizzu

Buchta z mikrovlnky

Buchta z mikrovlnky

Okurkové smoothie

Okurkové smoothie

Hovězí karabáček na světlém pivu

Hovězí karabáček na světlém pivu

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

39
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
34
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
20
Míša řezy
Míša řezy
12
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
10
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Václav Upír Krejčí: Hororová oslava 70. narozenin!

Václav Upír Krejčí: Hororová oslava 70. narozenin!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Divoká sekaná
Divoká sekaná
Dobošův dort
Dobošův dort
Dobrá a rychlá brokolicová polévka
Dobrá a rychlá brokolicová polévka
Dobrá pomazánka na chlebíčky
Dobrá pomazánka na chlebíčky
Dobrá rýžová polévka se sýrem
Dobrá rýžová polévka se sýrem
Dobrá vajíčková pomazánka
Dobrá vajíčková pomazánka
  • Recepty.cz
  • Dobrá pizza
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact