• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Dětská přesnídávka II.
Napište svůj komentář k receptu

Dětská přesnídávka II.

autor: Eva F.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dětská přesnídávka II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      kg jablka (nebo 1 kg jablek a 1 kg broskví)
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      dl voda
    • 2
      dl cukr krystal
    • 1
      ks citron

Postup přípravy receptu

1
Vše povaříme na kaši. Vychlazené rozmixujeme, přidáme šťávu z 1 citronu, rozdělíme do malých zavařovacích sklenic a sterilujeme jako okurky (80 °C, 20 minut).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dětská jablečná přesnídávka

Dětská jablečná přesnídávka

Zdravá dětská pomazánka

Zdravá dětská pomazánka

Dětská pomazánka

Dětská pomazánka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarmila Kopalová | 10. 11. 2007 20:09

    Já dělám také jablečnou přesnídávku,ale přidávám mrkev v poměru 1:5 a sladím podle chuti.Oloupaná a odjadřená jablka rozvařím a mrkev rozvařímn zvlášt,vše rozmixuju pak spojím dohromady osladím podle chuti a zavařím na 80stupnů na 20 min a je vynikající

  • Gabriela | 24. 9. 2007 18:29

    Dobrý den, vyzkoušela jsem Vaše přesnídávky a byly opravdu vynikající. Akorát nastal jeden problém a to, že se mi po zavaření začaly kazit. Můžete mi poradit, jak to příště udělat nebo co eventuelně přidat, aby se mi nekazili a nějaku dobu vydržely zavařené? Moc krát děkuji.

  • helenus helenus | 9. 1. 2006 15:16

    Presnidávka je moje obľúbené jedlo - pridávam si do nej piškóty a vtedy je to to pravé orechové! Pri zaváraní dávame len vanilínový cukor - väčšinou stací jedno vrecko na 1 kg jabĺk. Keď pridávame ovocie (čerstvé alebo aj kompótované), tak v pomere 1:1. Do jahodovej a slivkovej presnidávky dávame namiesto vanilínového škoricový cukor. Ak je presnidávka aj tak príliš kyslá, tak dáme do pohára (originál od presnidávky) 1 - 2 tabletky sladidla (presnidávku pred konzumáciou premiešame - sladidlo sa rozpustí). Jablká nelúpeme, len vykrojíme jaderník, jablká rozvaríme na kašu, čiastočne vychladnuté rozmixujeme a pretrieme cez sitko - takto je to rýchlejšie.

  • Eva Furianová | 4. 1. 2006 01:19

    Martinko, že sa má ovocie očistiť, to vie snáď každá gazdinka. Puding nedávam, lebo podporuje kvasenie!

  • Martina | 3. 1. 2006 17:22

    Jablka je treba okrat a odjadrit.Muzete pridat jakekoliv ovoce k jablkam.Pro jemnejsi chut rozmicham vanilkovy pudink ve vode a pak celou smes provarim asi 2mim.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zavařování & nakládání
Ostatní Zavařování a nakládání Snídaně Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Cukr krystal Jablka Vanilkový cukr Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fazole z Vysočiny

Fazole z Vysočiny

Jehněčí plec pečená

Jehněčí plec pečená

Muffiny z žitné mouky

Muffiny z žitné mouky

Kokosový koláč

Kokosový koláč

Hermelínka-pomazánka

Hermelínka-pomazánka

Vepřová panenka se žampiony-minutka

Vepřová panenka se žampiony-minutka

Játra v rajčatové omáčce s hranolkama

Játra v rajčatové omáčce s hranolkama

Dipy ke grilovanému masu - z červené řepy

Dipy ke grilovanému masu - z červené…

Česneková hlíva s těstovinami

Česneková hlíva s těstovinami

Doporučujeme

30 minut
Rychlé karí s květákem a batáty

Rychlé karí s květákem a batáty

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

27
Kokosky raz dva
Kokosky raz dva
22
Třená niva podle ČSN
Třená niva podle ČSN
19
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou
Sýrová omáčka s čerstvou…

Zajímavé články

Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a zvládnete ho i vy
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a…
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
AHA.cz Bagárová přiznala krizi: Po Lekajovi ani stopy

Bagárová přiznala krizi: Po Lekajovi ani stopy

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Strach Sedláčkové o partnera Töpfera: Robotická operace tepny!

Strach Sedláčkové o partnera Töpfera: Robotická operace tepny!

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Charakteristika všech 12 znamení: Platí vždycky, co se o nich říká? Astroložka Boháčová prozradila!

Charakteristika všech 12 znamení: Platí vždycky, co se o nich říká? Astroložka Boháčová prozradila!

  • Recepty.cz
  • Dětská přesnídávka II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact