Ďábelská pomazánka na topinky

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg mleté maso (Dvě konzervy vepřového ve vlastní šťávě)
    • 1
      kg cuketa
    • 1
      kg paprika
    • 1
      kg rajčata
    • 3
      ks cibule (Velké)
    • 10
      ks feferonka (Nebo 4 paličky)
    • 0,5
      balíček deko (Balíček)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso orestujeme na velké pánvi, všechnu zeleninu pomeleme na masovém strojku, přidáme Deko a asi 90 minut dusíme do zhoustnutí. Nakonec směs osolíme, přikořeníme. Plníme do menších skleniček, ihned zavíčkujeme a na 10 min obrátíme dnem vzhůru.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Honza
    Honza |

    16. 8. 2013 07:32

    Nejsem sice odborník, ale pán má v receptu vepřové z konzervy, tudíž již zřejmě není potřeba nic sterilovat. ;-)

  • simonka
    simonka |

    5. 10. 2011 07:55

    recept super,delam i ruzne druhy mnou vymyslene:)manzelovi na cesty:)jen taky nechapu,ze bez sterilace? :-\ streiluju hodinu a druhy den znovu hodinu

  • recepty73
    recepty73 |

    19. 11. 2010 18:45

    ...dělám dávku i s česnekem ;-) :-P

  • Ladia -
    Ladia - |

    2. 10. 2009 09:11

    Prosím editorku o opravu v receptu - otestujeme na orestujeme. Kapku jsem se upsala ;-) Děkuji za opravu.

  • Marie Šindelová
    Marie Šindelová |

    2. 10. 2009 08:22

    Znám tento recept dlouho a také zavařuji.Sice jen 15minut,ale jistota je jistota,když už si s tím člověk dá práci,tak aby to "nevybouchalo".A pak na topinku ještě volské oko,no lahůdka.

  • Sylva Cherýnová
    Sylva Cherýnová |

    2. 10. 2009 08:10

    Recept znám, mám téměř totožný, od své maminky, je to výborné!Jen nemůžu uvěřit tomu, že pomazánku autorka nezavařuje.... Je v ní maso a i když je uvařené, musí se sterilovat 2 hod při 100°C nebo jeden den hodinu a druhý den sterilaci zopakovat.

  • Kristýna Novotná
    Kristýna Novotná |

    1. 10. 2009 17:08

    Vytvořeno, ochutnáno a je to skvělé :) Pro jistotu jsem to sterilovala, kvůli tomu masu, tím se nic nezkazí :)

  • Monika Krausova
    Monika Krausova |

    17. 2. 2009 23:34

    vyborny... ja tio nemlela.. jen zavarila:) a maso nedavam jen dve hovezi konzervy :) nakladala jsem to v prosinci a uz je to sezrany:))) takze davam 1

  • Lada Javorkova
    Lada Javorkova |

    22. 8. 2008 02:42

    Moc moc chvalime!! Trochu jsme si recept upravili ohledne mistnich surovin a chutna to az v USA!! Dekujeme, vyborny recept, lepsi nezli z konzervy.

  • Eliška Mlynářová
    Eliška Mlynářová |

    9. 8. 2007 10:22

    Tam bude chyba,určitě tam patří orestujeme.

  • Šárka Tkáčová
    Šárka Tkáčová |

    9. 8. 2007 10:04

    Heli , nebudeme slovíčkařit , každý pochopí, že je na mysli orestujeme maso .

  • Anonym
    Anonym |

    9. 8. 2007 09:32

    Autorka myslí orestujeme...

  • Helena Cibulková
    Helena Cibulková |

    9. 8. 2007 08:22

    Prosím, jak se testuje maso?

  • Aneta V.
    Aneta V. |

    21. 9. 2006 12:03

    Muzu se zeptat - nemusi se to tedy sterilovat, kdyz je v tom maso??? Nezkazi se to?

  • olga O.
    olga O. |

    26. 8. 2006 15:24

    je to opravdová pochoutka

  • Jana D.
    Jana D. |

    30. 7. 2006 22:02

    Dává se směs do skleniček teplá nebo studená?

  • pavla
    pavla |

    12. 6. 2006 11:12

    je to opravdu skvělá bašta