• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Čína II.
Napište svůj komentář k receptu

Čína II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čína II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      žloutek
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      ks feferonka
    • 2
      lžička worcestrová omáčka
    • 2
      lžička maggi
    • 2
      lžička sůl
    • moučkový cukr
    • 1
      ks cibule
    • 500
      g vepřové maso nebo drůbežího masa

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na nudličky a promícháme se směsí. Necháme uležet 24 hod., ale čím déle, tím lépe. Použila jsem na čínu králíka, vepřové maso, zajíce i hovězí maso, ale divočinu doporučuji nechat ve směsi déle. Také feferony lze dát podle chuti.
2
Odleželé maso osmažíme na rozehřátém oleji.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čína z vepřového masa

Čína z vepřového masa

Mončina čína

Mončina čína

Čína s rýží - rychlá, levná, skvělá

Čína s rýží - rychlá, levná, skvělá

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Danka Snášelová | 29. 7. 2008 18:16

    Tento recept dělám již 20 let. Kdo tuhle "českou čínu" ochutnal, tak vylízal i talíř. Na 500 g masa dávám 3 žloutky, 3 lžičky nejenom worchestru, ale i 3 lžičky sojové omáčky a 3 lžičky polévkového koření (maggi) a 1 lžičku kari koření. Soli dávám míň - jenom 1 lžičku. A přidávám ještě 1 lžíci solamylu. Veškeré ingredience jsou vyrovnané. Na tento recept nedám dopustit. Hranolky, tatarka, bohatá zeleninová obloha a boule jsou i za ušima. Čína je dobrá také s rýži nebo se špagetami = mňamka. Dávám 1.

  • Danka Snášelová | 29. 7. 2008 18:15

    Tento recept dělám již 20 let. Kdo tuhle "českou čínu" ochutnal, tak vylízal i talíř. Na 500 g masa dávám 3 žloutky, 3 lžičky nejenom worchestru, ale i 3 lžičky sojové omáčky a 3 lžičky polévkového koření (maggi) a 1 lžičku kari koření. Soli dávám míň - jenom 1 lžičku. A přidávám ještě 1 lžíci solamylu. Veškeré ingredience jsou vyrovnané. Na tento recept nedám dopustit. Hranolky, tatarka, bohatá zeleninová obloha a boule jsou i za ušima. Čína je dobrá také s rýži nebo se špagetami = mňamka. Dávám 1.

  • Ladislav Dorazin | 29. 7. 2008 17:19

    Můžu potvrdit,vynikající pokrm.Dá se jíst i s chlebem.

  • Jana Remková | 29. 7. 2008 17:17

    Tak,tak vidím čínu já,Vynikající s tatarkou a hranolkami.Už jsem ji dělala i ze zajíce,jen jsem ji nechala déle uležet.

  • Jana Remková | 29. 3. 2007 08:57

    tak mám pocit,že tato čína je opravdu čína,pokud není nakládaná,tak si můžu koupit nějakou rychlovku z těch sáčků,ale podle mne nemají s čínou vůbec nic společného

  • Anonym | 26. 3. 2007 09:51

    Takhle se dříve dělávala "česká" čína. Nemá sice šťávičku jako "klasika", ale vůbec to není špatné ani chudé. Je to vlastně taková obdoba čínských placiček, které se rozmíchají do směsi. Lze samozřejmě přidat všelico, ale pak už to je jiný recept.

  • Kamil Krybus | 26. 3. 2007 09:39

    Na "čínu" trochu chudé. Určitě bych přidal česnek, zázvor, pepř, na nudličky kedlubnu nebo celer, ubral feferonů a vynechal maggi. A pokud se bude podávat s rýží, tak bych vytvořil na závěr šťávičku z vývaru, bílého vína a škrobu

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Feferonka Maggi Moučkový cukr Rostlinný olej Sůl Vepřové maso Worcestrová omáčka Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablečný štrůdl

Jablečný štrůdl

Mrkvová polévka s bramborem

Mrkvová polévka s bramborem

Rajská polévka pro děti i dospělé

Rajská polévka pro děti i dospělé

Dietní pečené kuře s rýží

Dietní pečené kuře s rýží

Poctivá zelňačka

Poctivá zelňačka

Pomazánka "hned pryč"

Pomazánka "hned pryč"

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

Podzimní jablečný (hruškový) koláč s drobenkou

Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…

Grilovaný hermelín s červenou řepou

Grilovaný hermelín s červenou řepou

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

16
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
16
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
16
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
14
Jednoduchý salát z červené řepy
Jednoduchý salát z…
13
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Violoncellistka Terezie Kovalová se vdala: Ukázala snímky ze svatby!

Violoncellistka Terezie Kovalová se vdala: Ukázala snímky ze svatby!

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Čína II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact