Limonáda z červených pomerančů
Zdravá pomazánka z pečených červených…
Čatní z červených blum
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chtěla bych se zeptat jak dlouho směs vydrží? Případně, jak ji upravit, aby vydržela :-)
vyborne - manzel nechce jinak :-)
Ďalej používame ako ostatné chatní. To znamená ako doplnok mias studených, nárezov, údenín a pod.
a dál?
Poleva z "ledových kaštanů"
Žabinec vodníka Česílka
Srbský vepřový guláš
Pomazánka z tresčích jater II.
Šunkofleky-klouzáky
Grilovaná nebo pečená špeková zelenina
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Cibulové kroužky
Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…
Vepřová panenka s houbami a jablky
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví