• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Chicken Murphy
Napište svůj komentář k receptu

Chicken Murphy

autor: wesztik
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Chicken Murphy
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 5
      ks brambory
    • 250
      g semolinové těstoviny Farfale, nebo Torti
    • 1
      ks červená chilli paprička čerstvá
    • 2
      lžíce extra panenský olivový olej
    • 1
      ks oranžová paprika
    • 600
      g kuřecí prsa
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      miska hladká mouka
    • 2
      ks cibule
    • 2
      lžíce bílý vinný ocet
    • pepř mletý
    • sůl
    • cayenský pepř
    • 100
      g parmazán
    • 1
      ks klobása jemná, nebo pálivá, ideálně italská
    • 200
      g rajčatové pyré

Postup přípravy receptu

1
Tento recept pochází z USA, konkrétně z New Jersey, kde se vaří skoro v každé restauraci. Vypadá z části italsky, to proto, že jeho základ do Ameriky přivezli italští přistěhovalci a američané si to pak ještě vylepšili.
2
Takže připravíme si větší hlubší pánev (vše budeme postupně dělat na stejné pánvi). Klobásu nakrájíme na kostičky a opečeme, než se vysuší, dáme ji stranou, výpek si slijeme vedle do misky.
3
Dále nakrájíme očištěná kuřecí prsa na kostičky, obalíme v mouce smíchané se solí a pepřem, na pánev si dáme olivový olej, rozpálíme a opečeme kuře dohněda, poté opět vyndáme a dáme bokem.
4
Mouka pravděpodobně nasála všechen olej na pánvi, proto trochu oleje přidáme a orestujeme cibuli nakrájenou na tenká půlkolečka. Opět vyndáme a dáme bokem.
5
Dále odjádříme a nasekáme papriku a dáme na pánev, zprudka opékáme, asi po minutě přidáme odjádřenou a nadrobno nasekanou chilli papričku a na plátky nakrájený česnek. To vše chvíli orestujeme a opět dáme bokem.
6
Uvaříme brambory ve slané vodě (cca 15 minut) a nakrájíme na kostky, vodu z brambor si ponecháme. Brambory opečeme dohněda stále na téže pánvi.
7
Ve vodě z brambor si uvaříme těstoviny dle návodu na obalu, scedíme a vodu si ponecháme.
8
Všechny suroviny vložíme do olivovým olejem vymazaného pekáče, dochutíme solí, pepřem a cayenským pepřem. Zalijeme rajčatovým pyré, trochou vody od brambor a těstovin, výpekem z klobásy, zakápneme trochou octa, důkladně promícháme, zasypeme nastrouhaným parmazánem a dáme tak na 30 minut zagratinovat do trouby.
9
Poté vyjmeme a podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chicken Fingers

Chicken Fingers

Butter chicken (máslové kuře) s flat roti (indickým chlebem)

Butter chicken (máslové kuře) s flat…

Butter chicken masala

Butter chicken masala

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Pokrmy Oběd Večeře USA Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý vinný ocet Brambory Cayenský pepř Červená chilli paprička Česnek Cibule Extra panenský olivový olej Hladká mouka Klobása Kuřecí prsa Oranžová paprika Parmazán Pepř mletý Rajčatové pyré Semolinové těstoviny Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jogurtová jahodová zmrzlina

Jogurtová jahodová zmrzlina

Maďarská variace

Maďarská variace

Košovská specialita

Košovská specialita

Bábovka ze zbylých bílků

Bábovka ze zbylých bílků

Těstovinový salát se šunkou

Těstovinový salát se šunkou

Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Houbovo-smetanové špecle

Houbovo-smetanové špecle

Dýňové plátky v kořeněném těstíčku

Dýňové plátky v kořeněném těstíčku

Fazole z konzervy

Fazole z konzervy

Doporučujeme

20 minut
Vepřová panenka s houbami a jablky

Vepřová panenka s houbami a jablky

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

Poslední sledované recepty

24
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Gratinované brambory (nejen) se sušenými rajčaty
Gratinované brambory …
14
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
13
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Němčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou verzi s mákem
Linecké cukroví trochu jinak: Zkuste vylepšenou…
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které zvládnete i při pečení cukroví
Teplé večeře do půl hodiny: 5 receptů, které…
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i množství mléčného tuku!
Jak poznat dobré máslo? Záleží na názvu i…
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky, medovníčky nebo slunečnicové sušenky
Jak na zdravé cukroví? Zkuste marokánky,…
AHA.cz Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Důvod rozvodu Vémolových je venku: TO JE TEPRVE SÍLA

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Barvy roku: Přehled za posledních 12 let. Který odstín milujete, který nestál za nic?

Ženy.cz Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Fenix Awards ocenily vítěze cenami Kateřiny Handlové, kreativní ředitelky Rückl

Blesk.cz Vdovec po Zagorové Margita: Dodnes čichá její vůni! Rok a půl nedokázal uložit urnu

Vdovec po Zagorové Margita: Dodnes čichá její vůni! Rok a půl nedokázal uložit urnu

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

5 znamení zvěrokruhu, která si na vánočním večírku utrhnou ostudu: Patříte mezi ně?

  • Recepty.cz
  • Chicken Murphy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact