• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Červená paprika jako Antipasta
Napište svůj komentář k receptu

Červená paprika jako Antipasta

autor: Daniela Gulyas
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Červená paprika jako Antipasta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • česnek
    • olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 5
      ks paprika červená - 1-2 žlutá, je-li libo na barvu, pestrost
    • bazalka může být i petrželka

Postup přípravy receptu

1
Do rozehřáté trouby na plech (vysoký stupeň) dáme celé papriky a pečeme, dokud nazačnou černat. Párkrát otočíme. Necháme trochu vychladnout, oddělíme semínka a stáhneme vrchní kůži.
2
Do misky dáme protlačený česnek, olivový olej, trochu vody - je-li libo, bazalku. Na půlky nebo plátky přidáme nakrájenou papriku, osolíme, opepříme podle chuti.
3
Jestli máte rádi italskou kuchyni, budete milovat tento rychlý a jednoduchý recept. Já dělám vždy trochu více a potom přidávám do salátu, nudlí anebo k masu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zavařená červená paprika

Zavařená červená paprika

Paprika plněná brynzou

Paprika plněná brynzou

Plněná paprika II.

Plněná paprika II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Daniela Gulyas | 10. 7. 2007 21:54

    Dekuji Ivano, ani se me nechtelo na Anonym odpovidat. Preji hezky den, Daniela

  • Ivana Přikrylová | 10. 7. 2007 10:46

    Anonyme - antipasta je italský výraz pro předkrm (jakýkoliv - nakl. papriky, různé saláty ale i ty vaše rybičky) :o)

  • Anonym | 9. 7. 2007 08:20

    Kde je ta antipasta? To snad byly - jsou rybičky se zeleninou!

  • Daniela Gulyas | 5. 7. 2007 17:12

    Dobry den Buchy, sterilizovat se nemusi !! Jsou v olivovem oleji, vydrzi asi tyden v lednici.--u me asi jenom par dni, protoze se po nich vzdycky "zaprasi" velmi rychle. Tak a stema kapiema nebo masityma paprikama jste me dostal(a),ja to tipnu na kapie-ziju v US a to co kupuju jsou "tluste"papriky-sladsi chuti. Zdravi Vas Daniela

  • Buchy | 4. 7. 2007 16:21

    Dobrý den, Danielo tato chuťka se nemusí sterilovat? A jak dlouho mi vydrží. Velice mne zaujal recept, neboť takovéto podobné dobrotky si také připravuji, je-likož je úžasné mít je vždy po ruce. Určitě vyzkouším. Ještě jeden dotaz: jsou lepší kápie, nebo masité papriky? Děkuji za nápad, zdraví Buchy

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Pečení Smažení Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Olivový olej Paprika Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocné koláče

Ovocné koláče

Amolety z kynutého těsta

Amolety z kynutého těsta

Studený pikantní bůček

Studený pikantní bůček

Kakaové řezy s piškoty

Kakaové řezy s piškoty

Ragú z divočáka na švestkách

Ragú z divočáka na švestkách

Kuřecí závitek s nivou

Kuřecí závitek s nivou

Jablečná přesnídávka (pyré)

Jablečná přesnídávka (pyré)

Kávovo-ořechová roláda

Kávovo-ořechová roláda

Bábovka s rebarborou - hrníčková

Bábovka s rebarborou - hrníčková

Doporučujeme

30 minut
Rychlé karí s květákem a batáty

Rychlé karí s květákem a batáty

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

16
Blesková sýrová omáčka
Blesková sýrová omáčka
14
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
13
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
12
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
11
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Dokonale šťavnatá…

Zajímavé články

Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a zvládnete ho i vy
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a…
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
AHA.cz Herečka Petra Hřebíčková (46): Zákeřnou nemoc odhalila náhodou

Herečka Petra Hřebíčková (46): Zákeřnou nemoc odhalila náhodou

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Na výstavu TMBK pozvali Filipa Turka: Ostrá reakce Smetany! A Třeštíková s novým chlapem

Na výstavu TMBK pozvali Filipa Turka: Ostrá reakce Smetany! A Třeštíková s novým chlapem

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Charakteristika všech 12 znamení: Platí vždycky, co se o nich říká? Astroložka Boháčová prozradila!

Charakteristika všech 12 znamení: Platí vždycky, co se o nich říká? Astroložka Boháčová prozradila!

  • Recepty.cz
  • Červená paprika jako Antipasta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact