Celerová pomazánka

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks celer menší
    • 1
      kelímek pomazánkové máslo
    • 100
      g měkký salám
    • 1
      sklenice nakládané okurky
    • 4
      ks vařená vejce
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      balení majonéza
    • 2
      ks tavený sýr nebo tvrdý - najemno nastrouhaný
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce hořčice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Celer nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme na jemno nakrájený měkký salám (junior), cibuli, sterilované okurky, vejce a smícháme s pomazánkovým máslem. Na správnou konzistenci doplníme taveným sýrem, nebo najemno nastrouhaným tvrdým sýrem a majonézou. Podle chuti sůl, pepř, francouzskou hořčici.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Pavla
    Pavla |

    12. 7. 2016 20:42

    Ja dala celer, petržel, mrkev, mortadelu, cibuli, vajicko a majolku a byla super

  • Míla
    Míla |

    22. 2. 2016 23:42

    Zkus ještě jablíčko, když je kyselejší, nevadí. Doporučuji!

  • Míla
    Míla |

    22. 2. 2016 23:42

    Zkus ještě jablíčko, když je kyselejší, nevadí. Doporučuji!

  • celerovka
    celerovka |

    16. 4. 2015 12:13

    To už asi nebyla celerová pomazánka, co?

  • Melody
    Melody |

    21. 2. 2013 14:37

    Měkký salám bych nešidila (podívejte se např. na http://www.stream.cz/peklonataliri/683204-peklo-na-taliri-vyrobni-salam , junior je na tom ještě hůř). Nebála bych se tam použít aspoň dobrý šunkový salám, klidně v menším množství.

  • Eva1
    Eva1 |

    27. 4. 2011 21:20

    Ubrala jsem okurků i celeru, vejce jsem nastrouhala a pomazánka byla výborná. Foto přikládám.

  • Jarmila Hruškovská
    Jarmila Hruškovská |

    26. 2. 2007 16:16

    Celerová pomazánka byla vynikající,po přidání francouzské hořčice není vůbec poznat, že byl použit celer. Dá se použít na chlebíčky i jednohubky,na ty připíchněte párátkem kuličku hroznového vína. Je to rychlé a dobré.

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    2. 2. 2006 12:23

    Já ještě přidávám najemno strouhanou mrkev, je to jemnější a barevnější:-)