• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Burgundská
Napište svůj komentář k receptu

Burgundská

autor: Dr.Millhaus
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Burgundská
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • cibule kus
    • hovězí maso
    • uzený bok kousek
    • mrkev
    • žampiony
    • rajčata v konzervě
    • fazolové lusky zelené nebo žluté, (mohou být v konzervě)
    • olivy
    • sůl
    • pepř mletý
    • tymián
    • bobkový list
    • hřebíček
    • nové koření
    • petrželová nať
    • červené víno

Postup přípravy receptu

1
Nadrobno nakrájenou cibuli vhodíme na rozpálený olej a smažíme do zlatova. Přidáme maso a uzený bok (oboje nakrájené) a smažíme dalších cca 5 minut. Pak přilijeme cca 1/4-1/2 litru vína a vodu, všechno koření a nadrobno nakrájenou zeleninu (mrkev, fazolové lusky, žampiony, rajčata, petrželovou nať). Všechno vaříme 1 až 1 a 1/2 hod. Deset minut před koncem přihodíme fazolové lusky - jestli jsme použili konzervované. A také olivy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská bábovka

Burgundská bábovka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Katka0501 | 7. 2. 2012 21:39

    vařila jsem již několikrát, ale bez fazolových lusků a omáčka nám moc chutná

  • lenka | 14. 2. 2008 12:38

    Francouz by k tomu zajisté ulamoval křupavou bagetu a zapíjel to dobrým červeným vínem.Takže, kdybychom chtěli být aspoň trochu styloví...zkusíme to taky.

  • Věra Děrgelová | 13. 2. 2008 22:23

    já bych si k tomu dala rýži nebo těstoviny, ale záleží na každém co mu chutná, asi je potřeba i vyzkoušet....

  • Anonym | 13. 2. 2008 20:05

    Tak to by stálo za vyzkoušení,ale vůbec není zmínka o tom,jaká příloha se nejlépe hodí.Asi je to jedno,každý,co má rád,ale přez to bych ocenila,kdyby mi někdo poradil.Díky za recept.Jana

  • Anonym | 13. 2. 2008 12:20

    To by stálo za vyzkoušení.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Uzené Oběd Večeře Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červené víno Cibule Fazolové lusky Hovězí maso Hřebíček Mrkev Nové koření Olivy Pepř mletý Petrželová nať Rajčata Sůl Tymián Uzený bok Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr na černo

Kapr na černo

Koprová kulajda

Koprová kulajda

Opilý Izidor - Lux

Opilý Izidor - Lux

Majonéza bez vajec

Majonéza bez vajec

Placičky z ovesných vloček II.

Placičky z ovesných vloček II.

Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou

Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou

Dršťková polévka z vepřových žaludků

Dršťková polévka z vepřových žaludků

Česneková pomazánka s mascarpone

Česneková pomazánka s mascarpone

Smažené bramborové kroužky

Smažené bramborové kroužky

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

30
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
22
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
15
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
14
Pomazánka se sušenými rajčaty
Pomazánka se sušenými…
14
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Kuřecí kari se zeleninou…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Burgundská
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact